Facebook Pixel Ολυμπιακός: Περνάει η μπογιά πολλών ποδοσφαιριστών των Ερυθρόλευκων!
| 2019-04-14 15:00:00

Δεν είναι μόνο ο Καμαρά - "Χαμός" απόψε στο Kαραϊσκάκη - Θα τα... σπρώξει κορυφαία ομάδα;

Sportdog Team
Δεν είναι μόνο ο Καμαρά - "Χαμός" απόψε στο Kαραϊσκάκη - Θα τα... σπρώξει κορυφαία ομάδα;

Απίστευτο "ντου" από top σύλλογο. Ποιον θέλει να "αρπάξει";

Ολυμπιακός: Περνάει η μπογιά πολλών ποδοσφαιριστών των Ερυθρόλευκων!

Σιγά μην έλειπε η καθιερωμένη… επισκεψολογία σε εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, έστω και στο τελευταίο του στη σεζόν. Μαγαζί-γωνία διαχρονικά οι "ερυθρόλευκοι", πάντοτε συγκινούν τους απανταχού scouts, πόσο μάλλον τη φετινή σεζόν που ειδικά οι αναμετρήσεις τους στο "Καραϊσκάκη" έχουν μετατραπεί σε πόλο έλξης διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων, διαφορετικές διαβάθμισης και… βαλαντίων.

Σίγουρα από το πιο πάνω ράφι, τουλάχιστον σε επίπεδο φήμης τη δεδομένη στιγμή, η Μίλαν, είναι σαφώς από τις πιο γνωστές ομάδες που επισκέπτονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη φετινή σεζόν το "σπίτι" του Ολυμπιακού (και μάλιστα ενημερώνοντας για την παρουσία εκπροσώπου της) έχοντας στραμμένο το βλέμμα στα κορυφαία "βιτρινάτα" προϊόντα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Και σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει προκύψει, scout των "ροσονέρι" θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Τι έρχεται να δει; Γνωστό εδώ και καιρό πως οι Μιλανέζοι παρακολουθούν ιδιαίτερα προσεκτικά τον Μαντί Καμαρά. Η αλήθεια είναι πως ο Αφρικανός μέσος δεν έχει ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο μισό της σεζόν με την εικόνα του στο πρώτο, ωστόσο ακόμη και έτσι έχει φτάσει -τουλάχιστον σε επίπεδο scouting- στο ανώτατο επίπεδο.

Τσεκάρεται από πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτών δεδομένα και η Μίλαν. Το ερωτηματικό βέβαια συνίσταται στο ότι ο Καμαρά μπορεί να μην αγωνιστεί σήμερα κόντρα στην Ξάνθη, ή έστω να μην ξεκινήσει. Και συνήθως, κάτι τέτοια, οι μεγάλοι σύλλογοι τα γνωρίζουν και σπάνια κάνουν το ταξίδι χωρίς να είναι 100% σίγουροι πως θα αγωνιστεί ο "εκλεκτός" τους. Εκτός αν έρχονται να δουν και άλλους.

Και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός έχει τέτοιους. Από τον Κώστα Φορτούνη (ο οποίος πάντως σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του), ως τον Ντάνιελ Ποντένσε (με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, να έχει καλό κανάλι με τη Μίλαν από το περασμένο καλοκαίρι) και τον Παπίς Σισέ. Για να δούμε αν και εφόσον οι συνεχείς παρουσίες των "ροσονέρι" στο Φάληρο θα περιοριστούν στο scouting ή θα μετουσιωθούν και σε κάτι περισσότερο (ανεξαρτήτως στόχου), γιατί ως γνωστόν, η απόσταση από το scouting στην κατάθεση μιας πρότασης είναι τεράστια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags