Facebook Pixel Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Η Αλ Ιτιχάντ "ψάχνεται" για νέα μεταγραφή α λα Πρίγιοβιτς από την Ελλάδα
| 2019-04-14 17:34:00

Σκάει "βόμβα" Πρίγιοβιτς - "Βλέπει" ξανά Ελλάδα - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Ποιος τα σκάει;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σκάει "βόμβα" Πρίγιοβιτς - "Βλέπει" ξανά Ελλάδα - Έγιναν οι πρώτες επαφές - Ποιος τα σκάει;

Ετοιμάζεται κίνηση που θα ταράξει τα νερά. Αποκάλυψη τώρα!

Αδιαμφισβήτητα, ήταν το πρόσωπο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τόσο για τον ντόρο που σήκωσε η αποχώρηση του μεσούσης της σεζόν από τον (πρωταθληματικό) ΠΑΟΚ όσο και για το οικονομικό background του deal. 10 εκατ. ευρώ πλήρωσε η Αλ Ιτιχάν στον Δικέφαλο για να κάνει δικό την τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετατρέποντας τον σε ρεκόρ πώλησης στην ιστορία του συλλόγου (ευκολάκι…), αλλά κάνοντας και τον ίδιο πλουσιότερο κατά 4 εκατ. ευρώ (καθαρά) το χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος φουνταριστός δεν ξεκίνησε καλά στην Τζέντα. Πήγε μεν σε ιστορική ομάδα, αλλά σε κάκιστο timing, αφού έδινε μάχη για την παραμονή της, χωρίς να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Λίγο μετά την άφιξη του ο κόουτς που τον πήγε στο club, ο Σλάβεν Μπίλιτς απολύθηκε, ο ίδιος ο "Πρίγιο" αντιμετώπισε μερικά αλλεπάλληλα προβλήματα τραυματισμού, μικρά μεν, πλην όμως ικανά να του περιορίσουν σημαντικά την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Και για έναν φορ, προσαρμογή σημαίνει ρυθμός και γκολ. Και ο Πρίγιοβιτς δεν τα έβρισκε στο ξεκίνημα για κανέναν λόγο, γνωρίζοντας την αμφισβήτηση από τους οπαδούς της νέας του ομάδας. Εσχάτως όμως ο Σέρβος έχει πάει φορά. Χτες, με δύο δικά του γκολ σε διάστημα 11 λεπτών, η Αλ Ιτιχάντ επικράτησε 3-2 επί της (2ης στο πρωτάθλημα) Αλ Νασρ και έτσι πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Με αυτά τα δύο τέρματα, ο Πρίγιοβιτς έφτασε τα έξι με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δείχνοντας πως σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματα και τον εαυτό του. Το σημαντικότερο βέβαια δεν είναι αυτό.

Το σημαντικότερο -και με μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον- συνίσταται στο ότι όσο αρχίζει και "βγαίνει" στην Αλ Ιτιχάντ η τεράστια επένδυση που έκανε τον Ιανουάριο για να αποκτήσει τον Σέρβο, τόσο θα συνεχίσει (εφόσον όπως όλα δείχνουν, έστω και με τα χίλια ζόρια, καταφέρει να σωθεί) να "βλέπει" Ελλάδα.

Και ήδη, υπάρχουν συγκεκριμένες κρούσεις από την πλευρά, μετρημένων, συνεργαζόμενων μάνατζερ σε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με φόντο την επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο sportdog διαθέτει και… ονόματα και διευθύνσεις, αλλά μέχρι αφενός να τελεσιδικήσει η παραμονή της Αλ Ιτιχάντ και να καθοριστεί το καλοκαιρινό πλάνο ενίσχυσης, ώστε και οι διερευνητικές μέχρι στιγμής κρούσης να συγκεκριμενοποιηθούν, το μόνο που θα πούμε είναι… έσω έτοιμοι, αφού ετοιμάζονται και άλλες "βόμβες" α λά Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags