Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα τεσσάρα ο Ολυμπιακός - Έβγαλαν... μάτια οι παίκτες του Μαρτίνς - Απίστευτος Γκιλιέρμε!
| 2019-04-14 20:52:00

Νέα τεσσάρα ο Ολυμπιακός - Έβγαλαν... μάτια οι παίκτες του Μαρτίνς - Απίστευτος Γκιλιέρμε!

Sportdog Team
Νέα τεσσάρα ο Ολυμπιακός - Έβγαλαν... μάτια οι παίκτες του Μαρτίνς - Απίστευτος Γκιλιέρμε!

Σκόρπισαν την Ξάνθη με 4-0 οι Ερυθρόλευκοι.

Super League: Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Ξάνθη στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματοςμε αρκετό κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι γηπεδούχοι δεν απογοήτευσαν το κοινό τους, που με άψογη επιθετική λειτουργία επικράτησαν εύκολα της Ξάνθης με 4-0.

Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γκιλιέρμε, με τον μέσο του Ολυμπιακού να πετυχαίνει τα 2 από τα 4 γκολ του Ολυμπιακού και να βγάζει υπέροχη ασίστ στο γκολ του Φορτούνη.

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρει ο μέσος των Ερυθρόλευκων, ο οποίος επιβεβαιώνει το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έφτασε τα τέσσερα γκολ στα τρία τελευταία ματς.

Ένα παιχνίδι που ήταν βαθμολογικό αδιάφορο για τους Ερυθρόλευκους όχι όμως για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στους 29 βαθμούς και μόλις 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, και χρειάζονται νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη αγωνιστική.

Με την έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό. Παρόλο που η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στην Ξάνθη μόλις στο 5ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπρίτο ο Αμορίμ έπιασε την κεφαλιά δίχως η μπάλα να πάει προς την εστία, ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρηση με τον Γκιλιέρμε.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη ο Βραζιλιάνος έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους Ερυθρόλευκους.

Έξι λεπτά αργότερα ο Γκιλιέρμε σκόραρε ξανά για τον Ολυμπιακό διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του. Μετά από σέντρα του Ομάρ ο Βραζιλιάνος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και έγραψε το 2-0 βάζοντας φωτιά στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι αρκετά επιθετικός έχοντας πολλές ευκαιρίες για το 3-0, με Φορτούνη, Γκιλιέρμε αλλά και Ομάρ. Εξίσου απειλητική ήταν όμως και η Ξάνθη, που κυνηγούσε το γκολ ώστε να μείνει μέσα στο παιχνίδι. Στο 36’ ο Μελιόπουλος έκανε ένα καλό σουτ, όμως ο Σα ήταν εκεί και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Λίγο πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ακόμη ένα γκολ αυτή την φορά με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Καμαρά μ΄ ένα πολύ δυνατό σουτ, χτύπησε το δοκάρι του Ζίφκοβιτς, όμως ο Νορβηγός ήταν εκεί που πήρε το ριμπάουντ και με μια πολύ όμορφη κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0 στο 44', το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και οι Πειραιώτες συνέχισαν να είναι απειλητικοί και να δημιουργούν αρκετές φάσεις. Το γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να βάζει το όνομα του στους σκόρερ. Άψογη μπαλιά του Γκιλιέρμε, στον Κώστα Φορτούνη που κατέβασε την μπάλα με υπέροχο κοντρόλ και νίκησε εύκολα τον Ζιφκοβιτς με συρτό διαγώνιο σουτ, γράφοντας το 4-0.

Ο Αβράαμ Παπαδόπουλος μπήκε στη θέση του Μεριά στην επανεμφάνιση του με τον Ολυμπιακό, μετά από 5 χρόνια και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Κώστας Φορτούνης μετά από λίγο έγινε αλλαγή, με τον Χασάν να μπαίνει στο παιχνίδι και τον αρχηγό του Ολυμπιακού να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο, που έκαναν standing ovation.

Στο 81’ ο Χασάν μετά από ασίστ του Γιώργου Μασούρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την απόφαση να είναι αμφισβητούμενη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σισέ, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ντίας, Ποντένσε, Φορτούνης, Σολδάνο

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβτς): Ζίβκοβιτς, Ντε Αμορίμ, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Ντίρεσταμ, Μελιόπουλος, Μπρίτο, Σαρπόνγκ, Μπαξεβανίδης, Σιλά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags