Facebook Pixel Νίκη του ΟΦΗ μέσα στο ΟΑΚΑ, 3-1 τον Παναθηναϊκό
| 2019-04-14 20:55:00

«Δηλητηρίασε» τον ΠΑΟ ο ΟΦΗ και πήρε ανάσα παραμονής - Απίστευτη νίκη με ανατροπή στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
«Δηλητηρίασε» τον ΠΑΟ ο ΟΦΗ και πήρε ανάσα παραμονής - Απίστευτη νίκη με ανατροπή στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο διπλό (1-3) για τους Κρητικούς.

Κάθε ελπίδα να διεκδικήσει την πέμπτη θέση έχασε ο Παναθηναϊκός, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από τον ΟΦΗ, ο οποίος πήρε μεγάλη ανάσα παραμονής στη Superleague.

Το σκορ για τους Πράσινους άνοιξε ο Μακέντα με πέναλτι στο 42', όμως το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Στο 57' οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα ίσια με αυτογκόλ του Ιταλού φορ του Τριφυλλιού, στο 72' ο Σάσι έκανε το 2-1 και στο 89' ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Κακό ποιοτικά ήταν το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αδυναμία στην δημιουργία φάσεων και να προσπαθούν να απειλήσουν με κάποια μακρινά σουτ, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Βαζ ήταν ιδιαίτερα κινητικός από πλευράς ΟΦΗ, αλλά χωρίς να καταφέρει να ανησυχήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, που παρότι ήταν νωθρός, κατάφερε να προηγηθεί με ένα απρόσμενο "δώρο".

Συγκεκριμένα, ο Ποτουρίδης τράβηξε μέσα στην περιοχή τον Μακέντα, με τον διαιτητή Κουτσιαύτη να δίνει το πέναλτι και τον Ιταλό επιθετικό να το εκτελεί εύστοχα στο 42' για το 1-0 του Τριφυλλιού.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον ΟΦΗ, καθώς οι Κρητικοί κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ και να πάρουν μια μεγάλη νίκη με ανατροπή. Στο 57' ο Σάσι με κεφαλιά πρόλαβε τον Διούδη, η μπάλα βρήκε στον Μακέντα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 72' ο άσος του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του "πράσινου" κίπερ και από κοντά έγραψε το 1-2. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 89' με τον Γιακουμάκη, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τους Παντελάκη και Οικονόμου και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Σάσι και ο Βαζ ήταν οι πιο κινητικοί παίκτες του ΟΦΗ, με τον πρώτο να παίρνει το βραβείο του πρωταγωνιστή, αφού ήταν μέσα στην φάση του πρώτου γκολ της ομάδας του, ενώ πέτυχε και το δεύτερο, δίνοντάς της το προβάδισμα και ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Στην εστία για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Διούδης, οι Παντελάκης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου ήταν οι τρεις στόπερ, ο Αποστολάκης ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Χατζηθεοδωρίδης ο αριστερός μπακ-χαφ, οι Στάικος και Δώνης οι δύο κεντρικοί χαφ, οι Μουνιέ και Άλτμαν οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος.

Από πλευράς ΟΦΗ, ο Σωτηρίου ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, οι Γιαννούλης και Ποτουρίδης ήταν οι δύο στόπερ, ο Μπράουν ο δεξιός μπακ, ο Κοροβέσης ο αριστερός μπακ, οι Νάστος και Νέιρα οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Βαζ ο επιτελικός χαφ, ο Φερέιρα ο δεξιός εξτρέμ, ο Κουτσιανικούλης ο αριστερός εξτρέμ και ο Βουό ο επιθετικός.

Η ΦΑΣΗ: Αυτή της ισοφάρισης, όπου ο Διούδης έκανε λανθασμένη έξοδο και έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει και από εκεί και πέρα να αλλάξει όλο τον ρου της αναμέτρησης.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Παναθηναϊκός με αρκετές απουσίες δεν κατάφερε να κάνει τη νίκη και να πλησιάσει την πέμπτη θέση, μετά και την ήττα του Άρη, δίνοντας την ευκαιρία στον ΟΦΗ να βγάλει ψυχή και πάθος και να κάνει την ανατροπή, παίρνοντας ανάσα για την παραμονή.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags