Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε ο Σαββίδης με Βιεϊρίνια - Απαντάει με μεταγραφάρα
| 2019-04-15 14:35:00

Τρελάθηκε ο Ιβάν με Βιεϊρίνια - Απαντάει με μεταγραφάρα - Έρχεται μπακ-φωτιά για... Τσάμπιονς Λιγκ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελάθηκε ο Ιβάν με Βιεϊρίνια - Απαντάει με μεταγραφάρα - Έρχεται μπακ-φωτιά για... Τσάμπιονς Λιγκ!

Ποιον βγάζει μπροστά ο Λουτσέσκου; Όλο το "καυτό" παρασκήνιο.

ΠΑΟΚ - Αντρέ Βιεϊρίνια: Μια ματιά μόνο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, στον τρόπο που αποχώρησε η αποστολή από τη Λάρισα, ή ακόμη και η ανάγνωση των δηλώσεων του Ράζβαν Λουτσέσκου, αναδεικνύει -και χωρίς μάλιστα τον παραμικρό δισταγμό-  τι ήταν το σημαντικότερο για τον Δικέφαλο στο χθεσινό ματς.

Και φυσικά, μιλάμε για τον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια. Τραυματισμός που, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, αφορά ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Το χειρότερο δυνατό σενάριο δηλαδή για τον Πορτογάλο άσο. Μία εκτίμηση που υπήρχε από χθες από το έμπειρο ιατρικό τιμ της ομάδας, το οποίο σπάνια πέφτει έξω.

Άλλωστε, και το mood στην αποστολή του Δικεφάλου, το αποδεικνύει πως ελάχιστοι περίμεναν κάποια πολύ ευχάριστη έκπληξη σήμερα και τον έμπειρο άσο να αποφεύγει έναν σοβαρότατο τραυματισμό (ειδικά στην ηλικία του) και μια πολύμηνη απουσία.

Πόσο μπορεί να είναι αυτή; Τουλάχιστον πέντε μηνών. Τουλάχιστον. Ο χρόνος της αποθεραπείας από τέτοιους τραυματισμούς έχει να κάνει φυσικά με την κράση, την ηλικία, τη συνολική καταπόνηση του σώματος. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη εκτίμηση, παρότι προφανώς πρόωρη, κυμαίνεται στον συνηθισμένο μέσο όρο που απαιτείται για την αποθεραπεία του συγκεκριμένου τραυματισμού (με μια τάση προς το… λιγότερο).

Σε κάθε περίπτωση, πάμε για... καλό χειμώνα για τον διεθνή άσο, στον τρίτο κατά σειρά πολύ σοβαρό τραυματισμό που χτυπάει τον ΠΑΟΚ το τελευταίο τρίμηνο, ύστερα από τους διαδοχικούς των Βέρνλμπλουμ (αχίλλειος), Μαουρίσιο (επίσης χιαστοί) και προφανώς είναι ικανός να δημιουργήσει νέα δεδομένα στις μεταγραφικές προτεραιότητες του συλλόγου.

Ο Γιαννούλης, προφανώς και αναβαθμίζεται, είναι άγνωστο όμως αν ο Λουτσέσκου και το αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας θα εμπιστευτεί στον Ελληνα διεθνή θέση βασικού κατά το διάστημα της απουσίας του Βιεϊρίνια. Σίγουρα μοιάζει το πιθανότερο, με μια συμπληρωματική κίνηση να γίνεται για προσθήκη ενός αναπληρωματικού, προκειμένου ο Λουτσέσκου να έχει το κεφάλι του ήσυχο στα καλοκαιρινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο για μια πιο "ηχηρή" προσθήκη, πιο σίγουρη, γιατί πάντα πρέπει να έχουμε κατά νου πως ο Πορτογάλος άσος βαδίζει στα 33 και σε τέτοια ηλικία, ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός πάντα επουλώνεται πολύ δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Επική κατάρρευση με τον Λεβαδειακό" - "Πώς ο ΠΑΟΚ έχασε το άχαστο πρωτάθλημα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags