Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: "Μην τολμήσει κανείς και…"
| 2019-04-15 20:17:00

Ξεκάθαρος ο Σαββίδης στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Μην τολμήσει κανείς και…"

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Σαββίδης στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Μην τολμήσει κανείς και…"

Τι ενόχλησε τον Ιβάν και γιατί ζήτησε… εξηγήσεις;

Ιβάν Σαββίδης – ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που βγήκε… εκτός με σοβαρό τραυματισμό, εξέλιξη που προβληματίζει τους «ασπρόμαυρους».

Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε έκτακτη σύσκεψη την Δευτέρα, όπου συζήτησε με τους υπεύθυνους διοίκησης, αγωνιστικού τμήματος, τον προπονητή και τους αρχηγούς της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ εξέφρασε τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τελευταία το αγωνιστικό τμήμα και ζήτησε να ενισχυθεί όσο γίνεται η πρόληψη των τραυματισμών, βελτιώνοντας τους μηχανισμούς πρόληψης και αποθεραπείας.



Από εκεί και πέρα και με αφορμή τη χθεσινή ισοπαλία στη Λάρισα, με την οποία ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους πως δεν πρέπει κανείς τις επόμενες ημέρες να ασχολείται με τις… φιέστες!

Ο Σαββίδης ξεκαθάρισε πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι το νταμπλ και ότι δεν πρέπει να στήνονται γιορτές, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αποπροσανατολιστούν οι παίκτες και να χαθεί ο δρόμος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags