Facebook Pixel Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Δεν πήρε πέναλτι και είπε στον διαιτητή: "Θα τα πούμε μετά"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-15 20:59:00

Aπίστευτος Φετφατζίδης - Δεν πήρε πέναλτι και είπε στον διαιτητή: "Θα τα πούμε μετά"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Aπίστευτος Φετφατζίδης - Δεν πήρε πέναλτι και είπε στον διαιτητή: "Θα τα πούμε μετά"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ριπλέι δικαιώνει ξεκάθαρα τον ρέφερι. Τρομερό στιγμιότυπο!

Ο Άρης έχασε οριστικά τον στόχο του τερματισμού στην πρώτη τετράδα της Superleague μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο, η οποία «κλείδωσε» την κατάληψη της τέταρτης θέσης από τους Περιστεριώτες.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έπιασαν καλή απόδοση στο παιχνίδι και γνώρισαν δίκαια την ήττα, αφού ο Ατρόμητος ήταν πιο αποτελεσματικός. Τα ατού του Άρη δεν τράβηξαν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να δημιουργήσει ελάχιστες καλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το χθεσινό ματς δεν αποτέλεσε εξαίρεση σε μια σειρά μέτριων εμφανίσεων για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά για τον Άρη, στο διάστημα που φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο διεθνής εξτρέμ κινήθηκε σε ρηχά νερά, ενώ σε ορισμένες στιγμές έδειχνε να βγάζει εκνευρισμό στις κινήσεις του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια φάση στο έβδομο λεπτό του αγώνα, στην οποία ο «Φέτφα» αντέδρασε με ασυνήθιστο τρόπο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και επιχείρησε ντρίμπλα, όμως έπεσε από μαρκάρισμα του Αλέξανδρου Κατράνη, με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να μην καταλογίζει πέναλτι. Τα ριπλέι δικαιώνουν τον διαιτητή, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση, όμως ο Φετφατζίδης είχε διαφορετική γνώμη.

Αφού διαμαρτυρήθηκε παρατεταμένα στον ρέφερι του αγώνα, η κάμερα «συνέλαβε» τον 28χρονο παίκτη να απευθύνεται στον διαιτητή λέγοντάς του «Θα τα πούμε μετά», κάνοντας μάλιστα και χαρακτηριστική χειρονομία!

Δείτε τη φάση στο 16:30 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags