Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Αυτό θα είναι το μεγάλο "μπαμ" του Ολυμπιακού
| 2019-04-16 22:29:00

Αυτό θα είναι το μεγάλο "μπαμ" του Ολυμπιακού - Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης και "ρίχνει" το Καραϊσκάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτό θα είναι το μεγάλο "μπαμ" του Ολυμπιακού - Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης και "ρίχνει" το Καραϊσκάκη

Τινάζει την μπάνκα ο πρόεδρος. Φέρνει παίκτη top επιπέδου!

Ολυμπιακός - Βαγγέλης Μαρινάκης: Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, όπου με τον Πέδρο Μαρτίνς στον τιμόνι, θέλουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν στις κούπες.

Στο λιμάνι μετά και τα όσα είδαν στο δεύτερο μισό της σεζόν, είναι πεπεισμένοι πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και ότι με δύο-τρεις ποιοτικές προσθήκες, θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Μη χάνοντας λοιπόν καθόλου χρόνο, οι Ερυθρόλευκοι ήδη ψάχνουν στην αγορά για παίκτες που τους ενδιαφέρουν και μάλιστα σε συγκεκριμένες θέσεις, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει στο λιμάνι, στόχος των Πειραιωτών είναι να δώσουν τα πολλά χρήματα φέτος για ένα στόπερ και έναν πολύ καλό επιθετικό.

Μπορεί λοιπόν ο Μαρτίνς να έχει εξαιρετική άποψη για τον Χασάν και ο ίδιος ο παίκτης να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του εφόσον υπάρξει συμφωνία με την Μπράγκα, ωστόσο ο Αιγύπτιος δεν θα είναι ο βασικός φορ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Το ίδιο φυσικά ισχύει τόσο για τον Γκερέρο, ο οποίος δεν θα είχε πάντως πρόβλημα να μείνει ακόμα και ως τρίτος επιθετικός, ενώ μοιάζει απίθανο να κερδίσει θέση βασικού ο... Σολδάνο.



Ο Αργεντινός, για τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς έχει επίσης καλή άποψη και θέλει να τον δει στην προετοιμασία, δεν έχει αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έχει πάρει μέχρι στιγμής και θα ήταν τεράστιο ρίσκο να στηριχθούν πάνω τους οι Πειραιώτες για την επόμενη σεζόν.

Γι’ αυτό λοιπόν, σε συνεννόηση πάντα με τον Μαρτίνς, στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει το πρώτο μεγάλο… μπαμ να αφορά την επίθεση και να είναι παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Μπεργκ. Βέβαια, δεν θα πρέπει να… ξεγράφουμε και τον Σουηδό, καθώς στην ομάδα έχουν εξαιρετική άποψη γι' αυτόν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι «ζεστός» να τα σκάσει χοντρά για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη "χτυπάει" ο Ολυμπιακός - Φεύγει... χρεωμένος και έρχεται Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags