Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς: Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Έλληνας στόπερ
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-17 20:10:00

ΒΟΜΒΑ: Ποια Γιουνάιτεντ; Εκεί υπογράφει ο Μανωλάς - Τον κάνουν... Ντε Λιχτ - 35 εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
ΒΟΜΒΑ: Ποια Γιουνάιτεντ; Εκεί υπογράφει ο Μανωλάς - Τον κάνουν... Ντε Λιχτ - 35 εκατομμύρια!

Τον... φτιάχνει ο Ραϊόλα. "Κερδίζει" Βαράν, Μπόατενγκ. Σεισμός!

Κώστας Μανωλάς: Σταθερά τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που εμπλέκουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αναζήτηση της για κεντρικό αμυντικό με τον Κώστα Μανωλά. Δύσκολο, έχουμε πει και στο παρελθόν στον sportdog, αφού ο Ελληνας διεθνής στόπερ δεν είναι ούτε καν στην πεντάδα των προτεραιοτήτων των "κόκκινων διαβόλων" και ο μόνος λόγος που συντηρείται σε αυτήν την κουβέντα είναι η χαμηλή –βάσει των ισχυόντων πλέον στην ποδοσφαιρική αγορά– ρήτρα αποδέσμευσης του. Χωρίς πλάκα, κεντρικός αμυντικός με τα προσόντα και τα χαρακτηριστικά του Μανωλά, που να κοστίζει μόλις 35 εκατ. ευρώ, δεν υπάρχει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Κατ’ αρχάς και προτού συνεχίσουμε, η πρόθεση του Μανωλά εδώ και χρόνια να παραμείνει στο "Ολίμπικο" έχει εδώ και λίγο καιρό διαφοροποιηθεί. Κάτι που επικυρώθηκε με την απόφαση του να εμπιστευτεί μανατζερικά τις επαγγελματικές του τύχες στον Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλοολλανδός ατζέντης είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει και τόσο μεγάλη τύχη στο να μετακομίσει στο "Ολντ Τράφορντ", αφού -ελέω Πογκμπά- οι σχέσεις του με τη Γιουνάιτεντ δεν είναι καθόλου καλές.

Αντίθετα, η Γιουβέντους, η οποία μετά το χθεσινό στραπάτσο του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ θέτει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, είναι βασική, βασικότατη υποψήφιος για την υπογραφή του Μανωλά. Για χρόνια αρέσει ο δικός μας στους επιτελείς της "Γηραιάς Κυρίας", επιβεβλημένες οι προσθήκες και η ανανέωση έμψυχου δυναμικού στην καρδιά της οπισθοφυλακής της, κάτι που μετατρέπεται σε προτεραιότητα. Γηρασμένοι οι Μπονούτσι, Κιελίνι, "λίγος" ο Ρουγκάνι, οπότε…

Τον χθεσινό τους "δήμιο", τον Ντε Λιχτ θα ήθελαν οι "μπιανκονέρι", αλλά έχει σαφές προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του η Μπαρτσελόνα. Ο Βαράν, που επίσης ακούστηκε, είναι απλησίαστος μιας και ο Ζιντάν θέλει να τον κρατήσει στο "Μπερναμπέου", ο Μπόατενγκ που επίσης εξετάστηκε κάποια στιγμή, λόγω ηλικίας και τραυματισμών, "κόπηκε", κάτι άλλο αξιόλογο εντός των ιταλικών συνόρων δεν υπάρχει, οπότε αυτόματα -όπως εκτιμούν σήμερα και δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα- ο Μανωλάς είναι η Νο1 επιλογή της Γιουβέντους εν όψει του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "κόλπο" Ιβάν - "Κλέβει" τον παικταρά μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού - Τρελό χουνέρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags