Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική πρόκριση Τότεναμ στη ματσάρα της χρονιάς! Πάρτι της Λίβερπουλ στην Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-17 23:56:00

Επική πρόκριση Τότεναμ στη ματσάρα της χρονιάς! Πάρτι της Λίβερπουλ στην Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Επική πρόκριση Τότεναμ στη ματσάρα της χρονιάς! Πάρτι της Λίβερπουλ στην Πορτογαλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο καναβάτσο η Σίτι και τρομερά ντέρμπι στα ημιτελικά!

Champions League: Τί απίστευτα πράγματα είδαμε κι απόψε!

Με δραματικό τρόπο ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών, με την Τότεναμ να «ξεραίνει» τη Σίτι στο Μάντσεστερ και να προκρίνεται παρά την ήττα με 4-3. Οι Λονδρέζοι θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ στα ημιτελικά, ενώ η Λίβερπουλ, που νίκησε άνετα 4-1 την Πόρτο, θα παίξει με την Μπαρτσελόνα.

Η αναμέτρηση του Μάντσεστερ ήταν η πιο συγκλονιστική της χρονιάς, αφού οι δύο ομάδες μας προσέφεραν ένα απίθανο ματς και το τελικό 4-3 έδωσε την πρόκριση στην Τότεναμ χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Το ματς ξεκίνησε με απίθανο τρόπο. Η Σίτι ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα σκοράροντας με τον Στέρλινγκ μόλις στο 4’, όμως η Τότεναμ γύρισε το ματς με τον Σον να πετυχαίνει δύο γκολ, στο 7’ και στο 10’.

Η Σίτι ισοφάρισε άμεσα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο 11’ και πήρε προβάδισμα με 3-2 στο 21’ με τον Στέρλινγκ.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι έψαχνε ένα γκολ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και το βρήκε στο 59’ με τον Αγκουέρο. Ωστόσο, το γκολ του Γιορέντε στο 73’ «ξέρανε» τους «πολίτες», με την Τότεναμ να μειώνει σε 4-3 και να έχει σκορ πρόκρισης!

Η φάση της χρονιάς έγινε στο 93’, με τον Στέρλινγκ να σκοράρει και τους παίκτες της Σίτι να πανηγυρίζουν έξαλλά, αλλά τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ μέσω VAR για οφσάιντ του Αγκουέρο στην αρχή της φάσης και την Τότεναμ να κρατά μια επική πρόκριση μέχρι τέλους!

 

 

'Οσο για τη Λίβερπουλ, πανηγύρισε την πρόκριση «ζευγαρώνοντας» τις νίκες της επί της Πόρτο.

 

Στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, καθώς πίεσαν από την αρχή και έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο. Παρ’ όλα αυτά, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που προηγήθηκε με κοντινή προβολή του Μανέ στο 28’ και «έκοψε» τα πόδια των αντιπάλων της.

 

Ο Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 65’, με την Πόρτο να μειώνει σε 2-1 με τον Μιλιτάο στο 68. Η Λίβερπουλ, ωστόσο, πάτησε… γκάζι και έφτασε σε θρίαμβο με 4-1 χάρη σε γκολ του Φιρμίνο στο 77’ και του Φαν Ντάικ στο 84’.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags