Facebook Pixel ΑΕΚ - Λούκας Μπογέ: "Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ"
| 2019-04-18 18:48:00

Τί συμβαίνει με Μπογέ; - Δήλωση με νόημα για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Τί συμβαίνει με Μπογέ; - Δήλωση με νόημα για το μέλλον του στην ΑΕΚ

Ατάκα που λέει πολλά από τον Αργεντινό άσο.

ΑΕΚ - Λούκας Μπογέ: Το μέλλον του Αργεντινού παίκτη είναι αβέβαιο, καθώς αγωνίζεται στην Ένωση με το μορφή δανεισμού από την Τορίνο και η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ.

Το ξεκίνημα της θητείας του Μπογέ στην ΑΕΚ ήταν δύσκολο, όμως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Αργεντινός εξτρέμ μίλησε στο match programme ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ και δήλωσε πως έχει πλέον προσαρμοστεί στην ομάδα του, νιώθει άνετα στην Ελλάδα και αισθάνεται ευτυχισμένος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε προσωπικό επίπεδο είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη φετινή χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά δύσκολο για εμένα και είναι λογικό αφού ο τραυματισμός μου με κράτησε πίσω. Όμως αφού τον ξεπέρασα και προσαρμόστηκα και στη χώρα και στην ομάδα τα πράγματα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αισθάνομαι ευτυχισμένος εδώ».

«Όταν είσαι επιθετικός ή παίζεις σε μια θέση στην επίθεση το γκολ είναι αυτό που σου δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά από ένα ή δύο γκολ τα πράγματα βγαίνουν πιο εύκολα σε σχέση με πριν και εγώ τώρα απολαμβάνω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags