Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί προσωπική επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα
| 2019-04-19 11:24:00

Χάνει παίκτη-κλειδί ο Λουτσέσκου - Πιέζει Σαββίδη αλλά... - Θα τα καταφέρει;

Sportdog Team
Χάνει παίκτη-κλειδί ο Λουτσέσκου - Πιέζει Σαββίδη αλλά... - Θα τα καταφέρει;

Τι συμβαίνει;

ΠΑΟΚ: Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί προσωπική επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα παρόλο που υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και την διοίκηση της ομάδας.

Αν και όλα έδειχναν ότι η παραμονή του στον Δικέφαλο ήταν σχεδόν σίγουρη, τα δεδομένα έχουν ανατραπεί πλέον αφού ο εκπρόσωπος του παίκτη αξιώνει πολλά για εκείνον κάτι που έχει καταστήσει την παραμονή του δύσκολο.

Ωστόσο ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε να μείνει ο 31χρονος και τη νέα σεζόν στην ομάδα και δεν αποκλείεται να επιμείνει τόσο πολύ για την παραμονή του ώστε να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να υποχωρήσει για την περίπτωση του παίκτη. Είναι άλλωστε βαρόμετρο και το γεγονός ότι η ομάδα έχει πολλές απουσίες βασικών παικτών λόγω τραυματισμών και δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ακόμη έναν παίκτη κλειδί για την ομάδα του.

Το σίγουρο είναι πως σύμμαχος σ αυτήν την επιθυμία του Ρουμάνου είναι και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή αλλά και της οικογένειας του να παραμείνει στην Θεσσσαλονίκη. 

Σίγουρα όμως εάν δεν υπάρξει κάποια μέση λύση με την ομάδα, ο Βαρέλα δεν θα έρθει σε ρήξη με τον μάνατζερ του για να παραμείνει στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags