Facebook Pixel Μίνο Ραϊόλα: Τα... έσπασε με τον Ολυμπιακό και τα "φτιάχνει" με την ΑΕΚ;
| 2019-04-19 13:14:00

Απίθανο: Τα... έσπασε με Ολυμπιακό, τα "φτιάχνει" με ΑΕΚ - Φοβερό "καψόνι" - Συνεργασία-βόμβα;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο: Τα... έσπασε με Ολυμπιακό, τα "φτιάχνει" με ΑΕΚ - Φοβερό "καψόνι" - Συνεργασία-βόμβα;

Tι ετοιμάζουν στην Ένωση με κορυφαίο όνομα; Τα... ξέχασαν όλα;

ΑΕΚ - Μίνο Ραϊόλα: Σε πρώιμη (και παρατεταμένη) μεταγραφική περίοδο έχουμε μπει (εδώ και καιρό μάλιστα), λογικό και αναμενόμενο όχι μόνο να κατακλύζεται (ήδη) έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος από σχετικά δημοσιεύματα και ανάλογης υφής ρεπορτάζ, αλλά ολοένα και αυτά να πολλαπλασιάζονται.

Σε ένα από αυτά, σε σημερινό δημοσίευμα της "ΩΡΑΣ" γίνεται λόγος χαρακτηριστικά για "νέο  κανάλι που άνοιξε η ΑΕΚ με τον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα". Αν μη τι άλλο αξιοσημείωτη η συγκεκριμένη είδηση. Πέραν του γεγονότος πως ο ίδιος ο Ραϊόλα δεν ασχολείται με τα "ελληνικά" (δεν έχει και τις καλύτερες των αναμνήσεων σε όσες δουλειές χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά και τις έκανε αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό), αλλά άνθρωποι του γραφείου του (συγγενείς του κυρίως), υπάρχει και… παρελθόν με την Ενωση που δεν δικαιολογεί μια τέτοια κολεγιά. Και μάλιστα πρόσφατο.

Πέρυσι το καλοκαίρι λοιπόν, οι Κιτρινόμαυροι έχουν "σκανάρει" τον Λουσιάνο Νάρσινγκ, τον Ολλανδό εξτρέμ, ο οποίος -τότε- ήταν υπό παραχώρηση από την Κάρντιφ. Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο είναι η αλήθεια, οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της Ένωσης, αναθέτουν στον μεσάζοντα που τους πρότεινε (όπως συνηθίζεται) τον ποδοσφαιριστή, να κάνει τις πρώτες επαφές. Είτε αγνοώντας πως μάνατζερ του 29χρονου άσου είναι ο πανίσχυρος (και ιδιότροπος) Μίνο Ραϊόλα είτε προσπερνώντας το.

Σε κάθε περίπτωση, ο κορυφαίος ατζέντης πληροφορείται πως έχει "προσπεραστεί" (ηθελημένα ή όχι) και όχι απλά μανουριάζει, αλλά είναι κάθετος, θέτοντας απαιτήσεις (μέσω τρίτων, απ’ ευθείας ποτέ δεν μίλησε με ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων) εκτός οποιαδήποτε "ελληνικής" λογικής.

Σε μια προσπάθεια να περισωθεί ό,τι ήταν δυνατόν, ένας υπεύθυνος της ΑΕΚ αποφασίζει να ταξιδέψει στο Μονακό, όπου και εδρεύει ο Μίνο Ραϊόλα προκειμένου να τον συναντήσει από κοντά, να διευθετηθεί η παρεξήγηση και να λειανθεί το έδαφος για να γίνει το deal.

Πράγματι λοιπόν, το συγκεκριμένο στέλεχος του μεταγραφικού επιτελείου της ελληνικής ομάδας πηγαίνει στο Πριγκηπάτο, φτάνει ως το γραφείο του κορυφαίου μάνατζερ, μόνο που προς μεγάλη του έκπληξη, αντί να συναντήσει τον ατζέντη, "στήνεται" για μεγάλο χρονικό διάστημα στο... περίμενε προτού πληροφορηθεί πως ο Ιταλοολλανδός δεν είναι καν στο γραφείο και πως δεν πρόκειται να συναντηθεί με κανένα. Και έτσι, άπρακτος ο άνθρωπος της Ένωσης, έχοντας αντιληφθεί πλήρως τι ακριβώς έγινε και για ποιο λόγο, επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς φυσικά την παραμικρή συνέχεια εκ μέρους της ελληνικής ομάδας στο (προφανώς απολύτως μονόπλευρο) φλερτ με τον Νάρσινγκ.

Τώρα, αν το περυσινό… καψόνι έχει συμβάλλει στο να έρθουν στα ίσια τους οι σχέσεις των δύο πλευρών και να έρθουν πιο κοντά προκειμένου να συνεργαστούν μεταγραφικά, μένει να το δούμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η φήμη του συγκεκριμένου μάνατζερ δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει ιδιαίτερες ελπίδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι "κλειδώνει" το επόμενο πρωτάθλημα ο Τίγρης - "Μπαμ" από Ελλάδα και "killer" από εξωτερικό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags