Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας συζητά με τον Κουρμπέλη για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του
| 2019-04-20 18:47:00

Τρελό "κόλπο" στον ΠΑΟ - Έτσι τινάζουν την μπάνκα - Ποιον "σπρώχνουν" - Deal που κάνει... χαμό

του Νίκου Στεργίου
Τρελό "κόλπο" στον ΠΑΟ - Έτσι τινάζουν την μπάνκα - Ποιον "σπρώχνουν" - Deal που κάνει... χαμό

Μεγάλη μπάλα από Νταμπίζα. Τι φοβερό ετοιμάζει; Μόνο εδώ!

Παναθηναϊκός: Tα προηγούμενα 24ώρα διαβάζαμε πως πρόθεση του Παναθηναϊκού και του Νίκου Νταμπίζα είναι να βγάλει στη βιτρίνα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Τεκμηριωμένα, με τη λογική πως έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν έχει να (του) προσφέρει κάτι περισσότερο ο Παναθηναϊκός, είναι ασταθής στην απόδοσή του, βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο εξέλιξης και από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, τότε θα ήταν προς το συμφέρον του "τριφυλλιού" να τον πουλήσει, κάνοντας μάλιστα και... σκόντο στις απαιτήσεις του, αξιώνοντας ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.  

Από χθες στο προσκήνιο της πολιτικής πωλήσεων του Παναθηναϊκού έχει έρθει ο αρχηγός του, ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ανήκει, εννοείται, στην κατηγορία των "βιτρινάτων" του συλλόγου και σαφώς είναι ο πλέον έτοιμος για να υποστηρίξει μια πώληση, η οποία θα κάνει πραγματικά τη διαφορά στα "πράσινα" ταμεία. Το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020 και φυσικά εντάσσεται στην κατηγορία των (πολλών) ποδοσφαιριστών που ο Νταμπίζας θα συζητήσει προκειμένου να πάρει αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον τους στο σύλλογο. 



Επειδή όμως ακριβώς η προσδοκία είναι πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να φέρει πρόταση που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των "πράσινων" (και ίσως να είναι ο μόνος), ο Νταμπίζας, προκειμένου να μη στερηθεί διαπραγματευτικού ατού (ελέω λήξης συμβολαίου) έχει ήδη μιλήσει με τον Κουρμπέλη για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο διεθνής μέσος μάλιστα εμφανίζεται να είναι θετικός στη συγκεκριμένη προοπτική, έχοντας -κατά κάποιες πηγές- διαμηνύσει πως και ο ίδιος θέλει να παραμείνει βάζοντας στον "πάγο" τις όποιες σειρήνες από το εξωτερικό. 

Πέραν της αντίφασης που υπάρχει συνδυαστικά στην ιστορία, αφού ξεκαθαρίζεται πως ανεξαρτήτως της επιδίωξης για ανανέωση, η πώληση του Κουρμπέλη θα είναι μια προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό (και αυτό την ώρα που ο ίδιος εμφανίζεται να θέλει να παραμείνει και του χρόνου), το γεγονός είναι πως παρά την κινητοποίηση αρκετών ατζέντηδων (ο Κουρμπέλης πλέον δεν εκπροσωπείται από τον Αντώνη Αποστολόπουλο) δεν έχει βρεθεί ομάδα που να έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον διεθνή μέσο. 

Ψέματα. Όπως έχουμε καταγράψει και στο παρελθόν, υπάρχει μια ομάδα. Και αυτή είναι ο ΠΑΟΚ, τον οποίο πάντως ο Κουρμπέλης (παρουσιάζεται πως) είχε απορρίψει τον προπερασμένο Ιανουάριο. Από τότε βέβαια κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και οι σχέσεις, ο δίαυλος των δύο πλευρών βρίσκονται πλέον σε καλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον παικταρά του ΠΑΟ – Φούντωσαν οι φήμες για το μέλλον και την… κλοπή – Τι "αποκάλυψε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags