Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι "μπλοκάρει" την ανανέωση του Βαρέλα - Φήμες για εμπλοκή Ολυμπιακού
| 2019-04-20 22:34:00

Αυτός "χαλάει" τη φιέστα - Ανάβει φωτιές στην Τούμπα - Όλα στον αέρα - "Ντου" Ολυμπιακού;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός "χαλάει" τη φιέστα - Ανάβει φωτιές στην Τούμπα - Όλα στον αέρα - "Ντου" Ολυμπιακού;

Τι ζητάει και... τρελαίνει τον Σαββίδη; Στη φόρα "καυτό" παρασκήνιο!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Συμφωνία υπήρχε. Σε τετ-α-τετ συζήτηση του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαρέλα, εκεί από τον Φεβρουάριο κιόλας. Γι’ αυτό και ο Αφρικανός είχε ηρεμήσει το τελευταίο διάστημα, αναζητώντας μέχρι και να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Δεν πάει μήνας που η συγκεκριμένη συμφωνία είχε αποτυπωθεί και στο χαρτί. Όχι επισήμως, αλλά έστω σε ένα… προσχέδιο.

Φαίνεται όμως πως το συγκεκριμένο σίριαλ, της ανανέωσης του κορυφαίου στόπερ του ελληνικού πρωταθλήματος, τείνει να μετατραπεί σε κακόγουστη σαπουνόπερα. Με πρόσφατες δηλώσεις του ατζέντη του Βαρέλα επισημάνθηκε πως, τη δεδομένη στιγμή, οι δυο πλευρές είναι πιο κοντά στο "διαζύγιο" παρά στην… ανανέωση του "γάμου".

Μοιάζει κάπως υπερβολικό είναι η αλήθεια, αλλά ανεξαρτήτως των ερεισμάτων του Τεϊσέιρα (ο μάνατζερ του Βαρέλα), ο οποίος φαίνεται να είναι και ο λόγος που οι δύο πλευρές απομακρύνονται, καταγράφει μια πραγματικότητα που απέχει ομολογουμένως από το σενάριο που εδώ και μήνες είχαμε όλοι στο μυαλό μας, αλλά και ενισχύονταν από τις διαρροές από τον περίγυρο του ΠΑΟΚ.

Όπως και να ‘χει, ο μάνατζερ του Βαρέλα είναι αυτός που έχουν εστιάσει οι άνθρωποι των επικείμενων πρωταθλητών. Αυτόν θεωρούν υπεύθυνο για… δολιοφθορά, χωρίς μάλιστα να περιορίζουν τη σκέψη τους και στο οικονομικό (που δεδομένα είναι ένα αγκάθι, αφού ο Πορτογάλος ατζέντης ζητάει -αναλογικά- ίσως και περισσότερα από τον πελάτη του).

Το προχωράνε μάλιστα, συγκεκριμένες πηγές από τον ΠΑΟΚ, ένα βήμα παρακάτω βλέποντας... δάχτυλο Ολυμπιακού! Και αυτό επίσης μοιάζει υπερβολικό, αφού οι απαιτήσεις του Βαρέλα, αυτομάτως θα τον μετατρέψουν στον πλέον ακριβοπληρωμένο του ρόστερ των "ερυθρόλευκων" (αν και εφόσον έμπαιναν σε διαδικασία συζήτησης), ωστόσο οι πηγές από τη Θεσσαλονίκη, επιμένουν τα πολύπλευρα οφέλη που μπορεί να έχει ακόμη και μια προσπάθεια του Ολυμπιακού, ακόμη και μια κρούση, θεωρώντας -και δικαιολογημένα εδώ- πως δεν γίνεται να είναι ελεύθερος ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του ελληνικού πρωταθλήματος και να μην έχει ασχοληθεί ο βασικός ανταγωνιστής του τίτλου, έστω και σε επίπεδο διερευνητικής επαφής, η οποία όμως είναι ικανή να "χαλάσει" μυαλά και συμφωνίες. Παρότι, δεδομένα, για τον Ολυμπιακό ακόμη και μια τέτοια θα ήταν ως κίνηση εξαιρετικά ρισκαδόρικη για λόγους που δεν χρειάζονται ανάλυσης.

Είπαμε όμως, το σίριαλ Βαρέλα γίνεται ολοένα και περισσότερο σαπουνόπερα. Θέλει το δράμα του, τις ανατροπές του, τους "καλούς" και τους "κακούς". Και όπως και με τον Θεό (κατά τον Βολτέρο), έτσι και εδώ, ακόη και αν δεν υπάρχουν τέτοιοι, βολεύει να δημιουργηθούν. Μένει να δούμε πλέον την κατάληξη σε αυτό το εργάκι και για ποιον θα έχει happy end.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα σενάρια για ΠΑΟΚ και Champions League - Έτσι θα μπει Ομίλους, πρόβλημα αν το πάρει η...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags