Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Η Σπόρτινγκ εξετάζει την περίπτωση του Έλληνα άσου
| 2019-04-21 17:00:00

"Φωτιά" οι φήμες πριν τη φιέστα - "Χάνει" παικταρά ο ΠΑΟΚ - Τον "αρπάζει" ομαδάρα του εξωτερικού!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φωτιά" οι φήμες πριν τη φιέστα - "Χάνει" παικταρά ο ΠΑΟΚ - Τον "αρπάζει" ομαδάρα του εξωτερικού!

Θα την... πατήσει ο Δικέφαλος; "Καυτό" παρασκήνιο στο sportdog.

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Με τόσα που -δικαιολογημένα- διαβάζουμε και ακούμε τους τελευταίους μήνες για τις εμφανίσεις και την παρουσία του Μάριου Βρουσάι στο ολλανδικό πρωτάθλημα, κοντεύουμε να τον... ξεχάσουμε. Και ας είναι εκεί από το περασμένο καλοκαίρι. Και ας έχει ακόμη πιο "γεμάτη" χρονιά. Και ας είναι ένας από τους ελάχιστους (αν όχι ο μόνος) που ξεχωρίζει στην ομάδα που αγωνίζεται, την Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου, τον 21χρονου εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει να κάνει "παπάδες" στην Ερεντιβίζιε και σίγουρα έχοντας περισσότερο χρόνο εκεί απ’ ότι ο Βρουσάι, έχει συγκεντρώσει ακόμη πιο "τεκμηριωμένο" ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων. Δεδομένα, η Φορτούνα δεν μπορεί να τον κρατήσει στις τάξεις της. Ο Γιώργος Σαββίδης, προ μηνών, σε ποστάρισμα του είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην Τούμπα την ερχόμενη σεζόν.

Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς και επέκταση του συμβολαίου του Λάμπρου, αφού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Και εκεί φαίνεται πως πατάνε οι ενδιαφερόμενοι για τον Ελληνα εξτρέμ, στο ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε να τον ανανεώσει. Ο ίδιος, έχοντας πάρει τη... γλύκα του εξωτερικού, λογικό είναι, προτιμάει να παραμείνει εκεί. Εκτός αν κάποιος του εγγυηθεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον (από σήμερα) πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Και με τόσο ανταγωνισμό στις πτέρυγες, δύσκολο αν όχι απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο.

Οσο για τους ενδιαφερόμενους; Μπορεί να έχει εμφανιστεί ως τέτοια για τον Βρουσάι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αυτό όμως που ο sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι πως τα "λιοντάρια" έχουν τον Λάμπρου σε σαφώς μεγαλύτερη εκτίμηση και υψηλότερη θέση αναφορικά με το scouting που έχουν κάνει στην Ολλανδία. Μήπως επίσης, δεν είναι τυχαίο, πως ο ίδιος ο Λάμπρου δηλώνει ότι αγαπημένη του ομάδα (από αυτές εκτός Ελλάδας τουλάχιστον) είναι η Σπόρτινγκ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags