Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε "εκδίκηση" από τη Λαμία ο Ολυμπιακός - Τρομερή γκολάρα ο Φορτούνης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-21 21:00:00

Πήρε "εκδίκηση" από τη Λαμία ο Ολυμπιακός - Τρομερή γκολάρα ο Φορτούνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πήρε "εκδίκηση" από τη Λαμία ο Ολυμπιακός - Τρομερή γκολάρα ο Φορτούνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολο πέρασμα από την Φθιώτιδα οι Ερυθρόλευκοι με 3-1.  

Super League: Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, η Λαμία έμεινε χωρίς νίκη αφού ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-1.

7η σερί νίκη για τους Ερυθρόλευκους, με την τελευταία ήττα να την έχουν απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας για το Κύπελλο. 

Σ’ ένα ματς που οι δυο ομάδες κινήθηκαν σε ρηχά νερά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έβαλαν το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τον Καμαρά. Ο Ασούμπρε κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 65’ αλλά ο Κώστας Φορτούνης έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του δυο λεπτά αργότερα.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Χασάν μετά από πάσα του Νάτχο που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα.

 Αναλυτικότερα οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ χαλαρά στην αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάποια φάση.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άργησε πολύ και ήρθε στο 17’ για τους γηπεδούχους. Ο Ασούμπρε βρέθηκε απέναντι στον Λοντίγκιν, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 26’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Σολδάνο έκανε το σουτ όμως ο Μελίσσας ήταν εκεί και μπλόκαρε μπλόκαρε.

Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, στο 35΄ ήρθε το γκολ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ποντένσε μετά από ωραία ατομική ενέργεια, έβγαλε για τον Καμαρά που με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους Ερυθρόλευκους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και στο 48’ απείλησε για ακόμη μια φορά την εστία του Ολυμπιακού, όμως ο Λοντίγκιν μπλόκαρε την κεφαλιά του  Μπαράλες.

Στο 57’ οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν με τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος δεν εκτέλεσε σωστά και ο Μελίσσας απομάκρυνε.  Στη συνέχεια δεν μπόρεσε ούτε ο Ντίας και ο Γκιγέρμε αστόχησε.

Στο 65’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για την Λαμία. Ο Ασούμπρε με ωραίο γυριστό από τη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και στο 68’ ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τους Ερυθρόλευκους.

Τον επίλογο του ματς έγραψε ο Χασάν, ο οποίος σφράγισε τη νίκη για τους Πειραιώτες στο 85’, μετά από το γύρισμα του Νάτχο!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Λαμία: Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Ασούμπρε, Καραμάνος, Μπαράλες.

Ολυμπιακός: Λοντίγκιν, Ανδρούτσος, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας, Φορτούνης, Σολδάνο.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags