Facebook Pixel Superleague: Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιαννινα: 2-1 και Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: 1-1
| 2019-04-21 20:57:00

Τους έριξε όλους… στον κουβά, μαζί και τον ΠΑΣ – Χουνέρι Αστέρα στον ΟΦΗ!

Sportdog Team
Τους έριξε όλους… στον κουβά, μαζί και τον ΠΑΣ – Χουνέρι Αστέρα στον ΟΦΗ!

Ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τους Γιαννιώτες, που δύσκολα θα σωθούν.

Superleague: Χαμός γίνεται στην ουρά της Σούπερ Λιγκ, καθώς στην προτελευταία αγωνιστική ο αδιάφορος Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα που πλέον είναι με το… ένα πόδι στην Σούπερ Λιγκ 2, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το 1-1 από την έδρα του ΟΦΗ και πλέον κρατάει τη σωτηρία στα χέρια του.

Στην Πλατεία το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και στην έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών, ο Πανιώνιος έπαιξε για την ιστορία του και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με τον Μασούρα, ενώ παρότι οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν στο 55’ με τον Κρίζμαν, ο Σπιριντόβιτς στο 65’ έγραψε το 2-1 από κοντά, μετά από γύρισμα του Μπουμάλ! Με τη νίκη αυτή ο Ιστορικός… καταδίκασε σε μεγάλο βαθμό τον ΟΦΗ, καθώς ο ΠΑΣ έμεινε στους 27 βαθμούς και κάτω από τη γραμμή της σωτηρίας, όντας πλέον στο -2 από τον ΟΦΗ που πάει στα μπαράζ και στο -3 από τον Αστέρα.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ υποδέχεται τον πρωταθλητή και αήττητο ΠΑΟΚ, ενώ ο ΟΦΗ πηγαίνει στον Ατρόμητο.



Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας όσον αφορά τις τελευταίες θέσεις, ο ΟΦΗ με τον Αστέρα έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που ικανοποιεί τους Αρκάδες. Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Βαζ στο 17’, στη συνέχεια έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τον Γιακουμάκη, όμως ο καλός σήμερα Αστέρας κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ. Συγκεκριμένα, στο 59’ ο Τσιλιανίδης έγραψε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Με τον βαθμό αυτό ο Αστέρας έκανε… άλμα για την παραμονή του, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον αδιάφορο Πανιώνιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51’ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα (70’ Ναμπί), Γιακουμάκης

Στον πάγκο έμειναν: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Πάρσον.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Μαρτίνες, Βλάχος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής (74’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπέλοκ, Τσιλιανίδης (90+2’ Δουβίκας), Φερνάντες (82’ Ρόλε).

Στον πάγκο έμειναν: Παπαδόπουλος, Δουβίκας, Γλέζος, Αλάγμπε, Χριστόπουλος.


Πανιώνιος (Μάντζιος): Μαλέρμπ – Παπαγεωργίου (60’ Σπιριντόνοβιτς), Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Μανιάτης (59’ Τσιλούλης), Μαξίμοβιτς – Μασούρας, Μπουμάλ (94’ Μίκο), Ντουρμισάι

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Ν. Μιχαήλ – Μπουκουβάλας, Αλ. Μιχαήλ, Κάργας, Σεργκελασβίλι – Παμλίδης (46’ Αθανασιάδης), Τζημόπουλος, Κάστρο, Πάντελιτς (52’ Νικολιάς) – Μάνος (70’ Λεό), Κρίζμαν
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags