Facebook Pixel Μπρούνο και Κουλούρης ήταν... Ατρόμητοι και πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-21 20:56:00

Μπρούνο και Κουλούρης ήταν... Ατρόμητοι και πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
Μπρούνο και Κουλούρης ήταν... Ατρόμητοι και πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη για τους Περιστεριώτες με 2-0.

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός και μοιραία ηττήθηκε από τον καλύτερο Ατρόμητο με 2-0. 

Τα γκολ των Περιστεριωτών σημείωσε ο Μπρούνο στο 61' και ο Κουλούρης στο 72'. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι διατήρησαν ακόμα ελπίδες για την τρίτη θέση, μετά και την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ, ενώ οι Πράσινοι δεν ανησυχούν πλέον για τα μπαράζ της 13ης θέσης, μετά το συνολικό -5 που τους επιβλήθηκε από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αναλάβει την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα και μόλις στο 4' είχε ένα καλό σουτ με τον Δώνη, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοσή του και είχε μια καλή στιγμή με τον Ουγκράι στο 12', παίρνοντας τα ηνία της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει σε μεγάλο βαθμό την άμυνα του Τριφυλλιού.

Οι δύο ομάδες έδειξαν γενικά νωθρές και χωρίς ιδέες στο παιχνίδι τους στο πρώτο 45λεπτο, κάτι που αποτυπώθηκε και στις μόλις τρεις τελικές, δύο για τους γηπεδούχους και μία για τους Πράσινους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δώνης έριξε στο ματς τους Εμμανουηλίδη και Χατζηθεοδωρίδη και έκανε τον Παναθηναϊκό πιο επιθετικό, αλλάζοντας και το σύστημα σε 3-5-2, όμως ο Ατρόμητος έβγαλε καλύτερη εικόνα και κατάφερε να φτάσει άνετα στο τελικό 2-0.

Στο 61' ο Μπρούνο σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Κουλούρη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 72' με απίστευτη γκολάρα από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Κουλούρης έβγαλε την ασίστ και πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ατρομήτου, όντας ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Για τον Ατρόμητο στο τέρμα άρχισε ο νεαρός Μανδάς, στόπερ ήταν οι Ρισβάνης και Χατζηισαΐας, δεξιός μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερός μπακ ο Κατράνης, αμυντικοί χαφ οι Νάτσος και Μάντσον, εξτρέμ οι Μπρούνο και Ενσικουλού, επιτελικός χαφ ο Ουγκράι και επιθετικός ο Κουλούρης. 

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Κότσαρης ξεκίνησε κάτω από την εστία, οι Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου ήταν οι στόπερ, ο Γιόχανσον ο δεξιός μπακ-χαφ, ο Ινσούα ο αριστερός μπακ-χαφ, οι Κουρμπέλης και Χρήστος Δώνης οι δύο κεντρικοί χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Αθανασακόπουλος οι δύο μεσοεπιθετικοί και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Νάτσος, Ενσικουλού (71' Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Ουγκράι (63' Ουάρντα), Κουλούρης (81' Μούγιακιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (64' Καμπετσής), Αθανασακόπουλος (46' Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (46' Εμμανουηλίδης).

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Κουλούρη στο 72' ήταν το highlight της αναμέτρησης, αφού ο Έλληνας άσος σούταρε από πολύ δύσκολη γωνία, πετυχαίνοντας ένα από τα πιο όμορφα γκολ του πρωταθλήματος.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και πήρε δίκαια την νίκη από τον Παναθηναϊκό, που μετά το 1-0 έδειξε να αποδέχεται την ήττα του.

ΠΑΤΑ ΤΟ:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags