Facebook Pixel Sportdog.gr | Αίμα και άμμος στην ουρά – Αυτά είναι τα σενάρια σωτηρίας
| 2019-04-21 22:19:00

Αίμα και άμμος στην ουρά – Αυτά είναι τα σενάρια σωτηρίας

Sportdog Team
Αίμα και άμμος στην ουρά – Αυτά είναι τα σενάρια σωτηρίας

Τελευταία αγωνιστική θα γίνει χαμός για την παραμονή.

Την 29η αγωνιστική ξεδιάλυνε το τοπίο όσον αφορά την παραμονή της ΑΕΛ και της Ξάνθης. Υπάρχουν όμως άλλες που την τελευταία θα δώσουν μάχη για τη σωτηρία. Μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ ο Αστέρας κρατά την τυχη στα χέρια του, εφόσον νικήσει τον Πανιώνιο.

Μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, ξεκαθάρισε και το τοπίο για τη μάχη της παραμονής. ΑΕΛ και Ξάνθη εξασφάλισαν τη σωτηρία με τις νίκες που πέτυχαν, ενώ ο Αστέρας κρατά τη τύχη στα χέρια του μετά την ισοπαλία στην Κρήτη και με νίκη απέναντι στον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική αποφεύγει κάθε σενάριο.

Οι Κρητικοί από την άλλη πρέπει να νικήσουν με τον Ατρόμητο και να μην κερδίσει ο Αστέρας. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Περιστέρι τότε οι Ηρακλειώτες θα πάνε σίγουρα στα μπαράζ για να παίξουν τη σωτηρία τους.

Σε περίπτωση ήττας όμως θα πρέπει να μην νικήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ, κάτι που θεωρείται δύσκολο. Οπότε η παραμονή ή ο υποβιβασμός για τον ΟΦΗ εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα.

Ο ΠΑΣ βλέπει... φάτσα κάρτα τη Football League. Οι Γιαννιώτες θέλουν μόνο νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ για να τερματίσουν στη 13η θέση.

Όπως καταλαβαίνετε, την τελευταία αγωνιστική θα γίνει... αίμα και άμμος στην ουρά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags