Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Όλα όσα έγιναν στη φιέστα - Ο Superman, το σύνθημα για την Αθήνα και η αποθέωση σε Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-04-21 23:02:00

"Κάηκε" η Τούμπα - Ο Superman της φιέστας, η αποθέωση για Σαββίδη και το... μήνυμα σε Αθήνα! (Vid)

Sportdog Team
"Κάηκε" η Τούμπα - Ο Superman της φιέστας, η αποθέωση για Σαββίδη και το... μήνυμα σε Αθήνα! (Vid)

Συγκλονιστικές στιγμές στη φιέστα για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ!

Με τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, που «κλείδωσε» την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια, στην Τούμπα ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη φιέστα του Δικεφάλου.

Με το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους τραγουδώντας μαζί με τους φιλάθλους τους, με την εικόνα του δακρυσμένου Δημήτρη Πέλκα να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για τα καθιερωμένα μπουγέλα, ο αγωνιστικός χώρος άδειασε και λίγο αργότερα ξεκίνησε η επίσημη τελετή για τη φιέστα.

Η πρώτη εικόνα της βραδιάς ήταν το απίστευτο «δαχτυλίδι της φωτιάς», που κάλυψε ολόκληρη την εξέδρα, με τους οπαδούς να ανάβουν εκατοντάδες καπνογόνα, δημιουργώντας φαντασμαγορική ατμόσφαιρα!

Την τελετή άνοιξαν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες του 1976 και του 1985, τα μέλη των οποίων πάτησαν στο χορτάρι και γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους του Δικεφάλου.

Στο video wall που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου έπαιξαν διαδοχικά βίντεο για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο αγωνιστικός χώρος φωτίστηκε, με τους Κώστα Ιωσηφίδη και Γιώργο Κούδα να μεταφέρουν το τρόπαιο του πρωταθλητή στην εξέδρα που στήθηκε στο κέντρου του γηπέδου, προτού αρχίσουν να μπαίνουν στο γήπεδο ένας ένας οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Άκπομ επέδειξε τις χορευτικές του ικανόητες και ο Λέο Μάτος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μπύρες, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος ντύθηκε Superman!

Μεταξύ των παικτών τελευταίος μπήκε στο γήπεδο ο λαβωμένος αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αποθεώθηκε. Τον ακολούθησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης, η παρουσία του οποίου ξεσήκωσε ακόμα περισσότερο την Τούμπα.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τη στιγμή που όλοι περίμεναν για παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Ο Βιεϊρίνια σήκωσε το τρόπαιο, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και τους φιλάθλους να τρελαίνονται!

Ακολούθησε ένα εκπληκτικό pyroshow, με την Τούμπα να «φλέγεται» ξανά και τα πυροτεχνήματα να δημιουργούν μαγική ατμόσφαιρα, φωτίζοντας τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Οι φίλαθλοι, που είχαν πλέον γεμίσει τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπα, τραγούδησαν το γνωστό σύνθημα «Όλη η Αθήνα ενωμένη κι απ’ τον ΠΑΟΚ γαμ@@@η» και στη συνέχεια αποθέωσαν τον Ιβάν Σαββίδη τραγουδώντας «Είναι τρελός ο πρόεδρος»!

Η βραδιά έκλεισε με τον Ιβάν Σαββίδη να σηκώνει το τρόπαιο παρέα με τον γιό του, Γιώργο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags