Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Πόσα χρήματα έδωσε για τη φιέστα στην Τούμπα
| 2019-04-22 13:17:00

Τρελός ο πρόεδρος! Τόσα "σκάει" πριμ στους παίκτες - Μυθικό ποσό για τη φιέστα - Θα... ζαλιστείς

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελός ο πρόεδρος! Τόσα "σκάει" πριμ στους παίκτες - Μυθικό ποσό για τη φιέστα - Θα... ζαλιστείς

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Σαββίδης. Δεν υπάρχει!

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Πολλά τα χρόνια. 34 αισίως. Στα εξήντα χρόνια της θεσμοθετημένης πρώτης κατηγορίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η χθεσινή ήταν μόλις η τρίτη στέψη του Δικεφάλου. Δικαιολογημένο το ξέσπασμα, δικαιολογημένα τα μέχρι πρωίας πανηγύρια όλων στο σύλλογο, χαλάλι προφανώς τα έξοδα που έφερε τόσο αυτή η κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και η φιέστα που ακολούθησε της "πεντάρας" του Λεβαδειακού με τη φαντασμαγορική απονομή και τη μετέπειτα πορεία των πρωταθλητών στον Λευκό Πύργο με ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν.

Στο τέλος τέλος, δεν θα περίμενε κανείς κάτι το διαφορετικό από την ακριβότερη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που χτίστηκε ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό: να επιστρέψει στην κορυφή θέτοντας τα θεμέλια της εφεξής κυριαρχίας της. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν πως αυτή ακριβώς η κατάκτηση του τίτλου θα στοιχίσει στον Ιβάν Σαββίδη 2 εκατ. ευρώ (και κατ’ άλλους, ακόμη περισσότερα).

Το συγκεκριμένο ποσό είναι το προβλεπόμενο βάσει συμβολαίων που θα αποδοθεί στους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ως πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος. Επαναλαμβάνουμε, το συγκεκριμένο ποσό είναι αυτό που είναι καταγεγραμμένο στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, χωρίς να υπολογίζεται και να προσμετράται το όποιο έξτρα πριμ ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα προσφέρει (αν και εφόσον το κάνει).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως για τη διοργάνωση της χθεσινής φιέστας, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει ξοδέψει περισσότερα από 500.000 ευρώ προκειμένου να την κάνει αντάξια της υπομονής δύο γενεών οπαδών του ΠΑΟΚ. Το πέτυχε σίγουρα. 2,5 εκατ. ευρώ μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον τίτλο! Είπαμε όμως: χαλάλι, αφού άξιζε τον κόπο (και προφανώς το πολύ) χρήμα που για ακόμη μια φορά έδωσε ο αναμορφωτής του ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Σπυρόπουλος: "Moυ έκανε εντύπωση αυτό που έκανε ο Σαββίδης στη φιέστα - Δεν ήταν σαν πεινασμένος εραστής"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags