22/04/19 - 20:05

"Τρελαμένοι" για Λιβάγια - Τον βγάζουν στο σφυρί; - Τι παίζει με τα 10 "μύρια" - Τραγική εξέλιξη

Τα έχει... φορτώσει ο Κροάτης. Πόσα "πιάνει". Φοβερά πράγματα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Τρελαμένοι" για Λιβάγια - Τον βγάζουν στο σφυρί; - Τι παίζει με τα 10 "μύρια" - Τραγική εξέλιξη
16.456views 0shares

ΑΕΚ - Μάρκο Λιβάγια: Από το πουθενά να το πούμε; Ας είναι. Κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Μάρκο Λιβάγια παραχωρείται από την ΑΕΚ αν και εφόσον φέρει πρόταση που προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πάμε να δούμε τώρα και την πραγματική διάσταση του θέματος. Τη δεδομένη στιγμή, ο Κροάτης επιθετικός δεν μπορεί να φέρει όχι το συγκεκριμένο ποσό, ούτε καν τα μισά. Που ακόμη και τόσα να έφερνε, 5 εκατ. ευρώ δηλαδή, είναι σίγουρο πως θα έβαζε σε σκέψεις τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί, όπως έχουμε καταγράψει από τις αρχές Απριλίου στον sportdog, υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός για την εικόνα, τις εμφανίσεις του Λιβάγια. Τόσο με τις επιδόσεις του στο γήπεδο (κάκιστες) όσο και με την εν γένει συμπεριφορά του, η οποία στα μάτια της κοινής γνώμης αποτυπώνεται από τις πάμπολλες κάρτες που έχει δεχτεί φέτος, αλλά στους ανθρώπους της Ενωσης, αυτή η συμπεριφορά του έχει προεκτάσεις (και πολύ σημαντικότερες) και στην καθημερινότητα της ομάδας.

Συνεπώς, μια πρόταση η οποία μέσα σε ένα χρόνο ουσιαστικά θα απόσβενε κατά 300% το ποσό της δαπάνης για την αγορά του Κροάτη (1,8 εκατ.) εννοείται πως θα έβαζε σε σοβαρές σκέψεις τη διοίκηση της ΑΕΚ. Το κακό όμως είναι πως δεν υπάρχει όχι καν ενδιαφέρον, έστω και γι’ αυτό το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, αλλά ούτε καν υπόνοια πως μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Δείγμα και αυτό της καθίζησης του Λιβάγια στη φετινή περίοδο, αφού από εκεί που επανήλθε στις αρχές του φθινοπώρου στην δευτεραθλήτρια Κόσμου εθνική Κροατίας, εξαργυρώνοντας εν πολλοίς την όντως πολύ καλή περυσινή του σεζόν, πλέον είναι ζήτημα πότε έχει κάνει το τελευταίο του καλό 90λεπτο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε η Πόρτο στην Ελλάδα και δίνει τρελά λεφτά για τον παικταρά - Παίζει σε Top ομάδα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ