Facebook Pixel Ολυμπιακός - Καρίμ Ανσαριφάρντ: "Χουνέρι" του Ιρανού στους Πειραιώτες - Αδιανόητη απόφαση για το μέλλον του
| 2019-04-23 19:04:00

"Τρελάθηκε" ο Καρίμ - Αδιανόητη απόφαση για το μέλλον του - "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τρελάθηκε" ο Καρίμ - Αδιανόητη απόφαση για το μέλλον του - "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό;

Πού θα πάει και πότε; Τι θα κάνουν στο λιμάνι; Δεν υπάρχει!

Ολυμπιακός - Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ολοένα και συντηρείται το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην μεταγραφική καθημερινότητα των ημερών μας. Λογικό. Όταν κάτι είναι γνωστό και γίνεται τέτοιο μέσα από τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα της πατρίδας μας, μονίμως «ανακυκλώνεται».

Ας δούμε λίγο τα δεδομένα. Ο Ανσαριφάρντ τα «έσπασε» πέρυσι το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, πληρώνοντας κυρίως την αδυναμία του μάνατζερ του να φέρει – όπως είχε υποσχεθεί – πρόταση για την πώληση του. Ετσι, αναγκάστηκε (κυριολεκτικά…) να αποδεχτεί, μετά το τέλος του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού να αποδεχτεί τη σανίδα σωτήριας που του προτάθηκε τη δεδομένη στιγμή (διαφορετικά θα έμενε ανενεργός όλη τη σεζόν) και να μετακομίσει, με πολύ βαριά καρδιά, στη Φόρεστ.

Εκεί, χρειάστηκε να περιμένει δύο μήνες προκειμένου να βγει η άδεια εργασίας (δείγμα του πόσο… πρόχειρα και βιαστικά έγινε το συγκεκριμένο deal), αλλά ακόμη και όταν βγήκε δεν ήταν στις επιλογές ούτε του Αϊτόρ Καράνκα ούτε του Μάρτιν Ο’ Νιλ. Πήρε κάποια παιχνίδια, όχι όμως ικανά για να δικαιολογήσουν την παρουσία του και την ερχόμενη σεζόν στο «Σίτι Γκράουντ», κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν στα πλάνα κανενός εξ αρχής.

Έτσι, ο Ιρανός διεθνής μπαίνει ξανά σε θέση… πώλησης. Απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο, αφού η τελευταία του σεζόν δεν δικαιολογεί ελπίδες (εδώ δεν έφερε τίποτα πέρυσι με Μουντιάλ στα πόδια του…), ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να παραμείνει στην Αγγλία, ωστόσο για να συνεχίσει – όπως γράφεται συνεχώς – οπουδήποτε στην Ελλάδα θα πρέπει να βάλει, κατά το κοινώς λεγόμενο, πλάτη ο Ολυμπιακός, καλύπτοντας μέρος του μεγάλου για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα (βλ. Αρης) συμβολαίου του (+500.000 ευρώ).

Και συν τοις άλλοις και ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ, έχοντας το «πλεονέκτημα» πως Πρωτοχρονιά μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί, μπορεί να μπει στη διαδικασία να πάρει το ρίσκο να χάσει μια ακόμη χρονιά προκειμένου να κάνει αυτός την επιλογή του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Συμπερασματικά, μικρό καλάθι για τον Ιρανό. Για ό,τι και απ’ όπου και αν ακούγεται, αφού θα πρέπει να γίνουν πολλά για να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση αναφορικά με το (άμεσο σε πρώτη φάση) επαγγελματικό μέλλον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση για το καλοκαίρι - Έχει... τρελαθεί μαζί του ο Μαρτίνς - Απόφαση και για τα στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags