Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερό ποστάρισμα Κυριάκου στο instagram: «Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Σαββίδη»! (ΦΩΤΟ)
| 2019-04-24 15:15:00

Φοβερό ποστάρισμα στο instagram: «Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Σαββίδη»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό ποστάρισμα στο instagram: «Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Σαββίδη»! (ΦΩΤΟ)

Ποιο στέλεχος του ΠΑΟΚ το έκανε;

ΠΑΟΚ: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το δικό του μήνυμα για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και εξήγησε ότι τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν επέμενε να πάρει την ομάδα το 2012.

Αναλυτικά το μήνυμα του στους επίσημος λογαριασμούς που έχει στα social media:

«Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν επέμενε να πάρει τον ΠΑΟΚ το 2012. Ειδικά για τη γιορτή, εκείνος και ο @savvidisteam με τον @grek_727, με την πλήρη εμπιστοσύνη τους πρώτα και έπειτα φυσικά με τη χρηματοδότηση, μας έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξουμε τους καλύτερους για να υλοποιήσουν την ιδέα μας. Αυτή που είχαμε με τον @aroniadis.p και τις πολύτιμες αναλαμπές του Μάκη Γκαγκάτση. Και που κάναμε την @maria.goncharova07 τη μεγαλύτερη σύμμαχό μας!

Επιλέξαμε την Plan b, τον Φωκίωνα Σταματίου και τον Παναγιώτη Κατσιμπίρη, τη Diapason του Γιώργου Κοσμίδη για την οργάνωση, τους Oh Dreamaker, την @kyriakistories και τον @kalgiov για να μας εκτελέσουν την παραγωγή. Τον @fokasevagelinos για να σκηνοθετήσει το συναίσθημα που θέλαμε, τον Γιάννη Βάμβουρα ως καλλιτεχνικό διευθυντή, τον Γιώργο Τέλλο για να φωτίσει μέχρι τον ουρανό, τον Παύλο Νάνο για τα πυροτεχνήματα, τις οθόνες του Πάρη Αναγνωστόπουλου, τον φωτιστικό εξοπλισμό του Λάμπρου Μπούνα και τον ήχο του Δημήτρη Οικονόμου για να μας ακούν παντού.

Όλα πάνω στις σιδερένιες πλάτες του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου. Το ότι οι άνθρωποι αυτοί σε 4 μέρες έστησαν αυτό που είδατε, τους κατατάσσει στους κορυφαίους του κόσμου στο είδος τους.

Τα μαγικά γραφικά των @beetrootdesign και του @dimitris_papi , των κορυφαίων που εξάγουν από τη Θεσσαλονίκη μοντέρνα τέχνη σε όλο τον κόσμο!

Ντύσαμε την εκδήλωση με την επιβλητική φωνή του @gtsakiropoulos, όπως και τις μουσικές που διάλεξαν μαζί με τον @stk_dj. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των @amiridisk και του @verve_iv από γης και αέρος, θα αφήσουν την εκδήλωση στην ιστορία.

Πάνω από 150-200 άνθρωποι δούλεψαν για να γίνει εφικτό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ΠΑΕ, τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων Γιάννη Δημογιάννη, στους «δικούς μας» του γραφείου τύπου, Αναστασία, Μιχάλη, Νένα, στις Ακαδημίες, στους Βετεράνους.

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύτιμος είναι ο @aroniadis.p , στο να δημιουργούνται καθημερινά καινούρια ΠΑΟΚτσάκια. Πιο πολύτιμο τον κάνει ότι είναι πια αδερφικός μου φίλος!

Κρατάω το πιο μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο. Συμμετείχε, σεβάστηκε και έδωσε στην γιορτή το πιο σημαντικό: την ψυχή! Συγγνώμη που η φιέστα ήταν λίγο χειρότερη από την επόμενη!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags