Facebook Pixel Μαρφόνα - Ολυμπιακός: Μεταγραφή με τρελό ρίσκο - Είναι δύο χρόνια εκτός ο... κλεισμένος
| 2019-04-24 20:07:00

Μεταγραφή με τρελό ρίσκο - Είναι δύο χρόνια εκτός ο... κλεισμένος - Τον θέλει για βασικό ο Μαρτίνς;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή με τρελό ρίσκο - Είναι δύο χρόνια εκτός ο... κλεισμένος - Τον θέλει για βασικό ο Μαρτίνς;

Γι' αυτό τον αφήνουν ελεύθερο. Ποιον "τρώει" στον Ολυμπιακό.

Μαρφόνα - Ολυμπιακός: Αν το πει κανείς Ζοσέ Κάρλος Κοεντράο, το πιθανότερο είναι να αποκριθεί μόνο αυτός που το ξέρει όλο το… μακρυνάρι. Αντίθετα, ως Μαραφόνα όμως είναι αρκετά γνωστός. Τουλάχιστον στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πορτογαλίας, αλλά και στον Ολυμπιακό.  Εστω και… εξ ανάγνωσης, αφού από πέρυσι το όνομα του φιγουράριζε σε σενάρια που τον ήθελαν να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Πέρυσι, η συγκεκριμένη προσέγγιση ήταν μάλλον αστήριχτη και σίγουρα επιφανειακή. Σημερινά όμως δημοσιεύματα επαναφέρουν το θέμα,  κάνοντας λόγο μάλιστα για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και άφιξη του 32χρονου τερματοφύλακα στην Αθήνα τον Ιούνιο, αφού μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, τη φανέλα της οποίας φοράει από τον Ιανουάριο του 2016.

Και ουσιαστικά… σταμάτησε να τη φορά το καλοκαίρι του 2017. Εξηγούμαστε. Ενας σοβαρότατος τραυματισμός στο γόνατο τον υποχρέωσε να χάσει όλη την περυσινή σεζόν και μαζί και τη θέση βασικού που είχε στους «αρσεναλίστας», αφού φέτος, επιστρέφοντας, έχει αρκεστεί σε παιχνίδια μόνο στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, όντας ξεκάθαρα ο τρίτος σε αξιολόγηση πλέον τερματοφύλακας της Μπράγκα. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος που έπαιξε ο 32χρονος κίπερ ήταν στις 21 Μαϊου του 2017 (όταν και υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο).

Γι’ αυτό και ο πορτογαλικός σύλλογος δεν έχει καμία διάθεση και πρόθεση να επεκτείνει το συμβόλαιο του, αφήνοντας τον να αποχωρήσει από την Μπράγκα. Εμπειρος κίπερ, καλός σίγουρα για να φτάσει να είναι βασικός εκεί, το θέμα είναι όμως πως προέρχεται από έναν σοβαρότατο τραυματισμό, που δεδομένα τον πήγε πίσω και δεδομένα τον έχει αφήσει σε απραξία για δύο χρόνια.

Εξυπακούεται βέβαια πως ακόμη και αν ισχύει τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι, ο Μαραφόνα δεν προαλείφεται για κανένα λόγο για βασικός στον Ολυμπιακό. Αν και εφόσον ισχύουν και αν και εφόσον έρθει, θα είναι σίγουρα δεύτερος στην ιεράρχηση, είτε πίσω από τον Σα είτε πίσω από τον όποιον έρθει στη θέση του Πορτογάλου (και προφανώς αυτό σηματοδοτεί και την αποχώρηση – αναμενόμενη καθ’ όλα – του Λοντίγκιν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οργιάζει" στην Αγγλία ο παικταράς που θέλει ο Ολυμπιακός - "Μπαμ" 10 εκατ., θα τρελάνει την Ευρώπη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags