Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: 0-0 και πρόκριση στον τελικό - Φωνές για την διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-25 17:51:00

Φουλ για νταμπλ ο ΠΑΟΚ – Στον τελικό με πολλές… φωνές για την διαιτησία από τον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Φουλ για νταμπλ ο ΠΑΟΚ – Στον τελικό με πολλές… φωνές για την διαιτησία από τον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Αρκάδες σκόραραν, αλλά ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται μετά το 0-0 στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ ο οποίος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να γράψει ιστορία με το πρώτο του νταμπλ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν κάκιστοι στην Τρίπολη, ωστόσο έφυγαν με την «λευκή» ισοπαλία και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, πήραν την πρόκριση. Τα πράγματα όμως σήμερα μόνο εύκολα δεν ήταν για τον Δικέφαλο, καθώς οι παίκτες του σαφώς επηρεασμένοι από την φιέστα, εμφανίστηκαν χειρότεροι από τους αντιπάλους τους και… γλίτωσαν από περιπέτειες λόγω Πασχαλάκη και διαιτητή.

Ο Ευαγγέλου δεν έδωσε, λανθασμένα πιθανότατα, πέναλτι σε χέρι του Βαρέλα στο 43ο λεπτό, ενώ στο 47ο ακύρωσε χωρίς κάποιον λόγο κανονικό γκολ του Τσιλιανίδη, χρεώνοντας με επιθετικό φάουλ τον παίκτη του Αστέρα. Από τα ριπλέι πάντως φάνηκε πως ο στόπερ του ΠΑΟΚ έπεσε μόνος του στο έδαφος, καθώς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα βρήκε πρώτα αέρα και μετά κλώτσησε το χορτάρι και έπεσε!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Αστέρας μπήκε αποφασισμένος να κυνηγήσει το… θαύμα και από τα πρώτα λεπτά πίεσε για τη μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα, μόλις στο έκτο λεπτό ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κώτσιρα, ενώ ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά και στην κοντινή κεφαλιά του Μαρτίνεθ. Με τον Δικέφαλο πάντως να μην πατάει καλά, οι Αρκάδες είχαν πάρει την κυκλοφορία της μπάλας και στο 35’ έχασαν άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν το σουτ του Τασουλή στην κίνηση έφυγε ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, ξεκίνησαν οι… φωνές για την διαιτησία, με τον Ευαγγέλου να κάνει λάθος σε δύο σημαντικές φάσεις στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στην έναρξη του επόμενου. Συγκεκριμένα, στο 43’ δεν είδε πως ο Βαρέλα πήρε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, ενώ στο 47’ ακύρωσε το γκολ του Τσιλιανίδη για επιθετικό φάουλ στον Ίνγκασον, ο οποίος όμως είχε πέσει μόνος του στο χορτάρι.

Με τον ΠΑΟΚ πάντως να μην… τραβάει, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε γρήγορα σε αλλαγές, καθώς ο Αστέρας πίεζε και συνέχισε να ψάχνει το γκολ, ωστόσο όλες οι επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό και σήμερα Πασχαλάκη.

Για τον ΠΑΟΚ στο 52’ αποχώρησε ο Μίσιτς και πέρασε στην θέση του ο Ολιβέιρα, ενώ στο 62’ ο Πέλκας αντικατέστησε τον κάκιστο σήμερα Ζαμπά. Κι ενώ ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει, ο Λημνιός στο 72’ νικήθηκε σε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο τελευταίο τέταρτο ο ρυθμός έπεσε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Αστέρας Τρίπολης (Γ. Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (41’ Δουβίκας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (64’ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας,Τσιλιανίδης (74’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (53’ Ολιβέιρα), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (62’ Πέλκας) Ακπόμ (77’ Σφιντέρφσκι).

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags