Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μεντί Καμαρά:
| 2019-04-27 13:00:00

Τεράστια μαγκιά Μαρινάκη! Ρίχνει "πόρτα" σε πρόταση 10 εκατ. - Αυτόν "δένει" στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια μαγκιά Μαρινάκη! Ρίχνει "πόρτα" σε πρόταση 10 εκατ. - Αυτόν "δένει" στο Λιμάνι!

Δεν είναι μόνο οι Φορτούνης και Σισέ που ενδιαφέρουν!

Ολυμπιακός - Μεντί Καμαρά: Αδιαμφισβήτητα είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν μπει για τα καλά στη μεταγραφική βιτρίνα του Ολυμπιακού. «Λαχείο» από τα λίγα για τους «ερυθρόλευκους» ο Καμαρά, δεν κόστισε ουσιαστικά τίποτα και μέσα σε ένα χρόνο έχει φτάσει να κοστολογείται στα +15 εκατ. ευρώ, προκαλώντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Και αυτό παρότι το δεύτερο μισό της φετινής του σεζόν δεν ήταν σε καμία περίπτωση ανάλογο της πρώτης, γεγονός που αφενός περιόρισε την… επιτακτική πρόθεση των ενδιαφερόμενων ομάδων να κάνουν κίνηση για την αγορά του, μείωσε (κατά τι έστω…) τις αξιώσεις του Ολυμπιακού και ίσως προκάλεσε και δεύτερες σκέψεις στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», να μην κυνηγήσουν δηλαδή άμεση, καλοκαιρινή πώληση του, αλλά – σε περίπτωση που δεν έρθει η προσφορά που θέλουν – να τον κρατήσουν και του χρόνου στο ρόστερ.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν καταγράφηκε πως η Ουντινέζε ρώτησε τον Ολυμπιακό για τον διεθνή Αφρικανό μέσο, με την απάντηση των «ερυθρόλευκων» να συμβαδίζει με όσα κατά τη διάρκεια της χρονιάς αναφέρονταν ως μίνιμουμ για τις απαιτήσεις τους: 15 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα λοιπόν με μανατζερικές πηγές, οι οποίες και καταγράφονται σε σημερινό ρεπορτάζ το «Κόκκινου Πρωταθλητή», ο Καμαρά βρίσκεται στη λίστα της Γουότφορντ, η οποία ετοιμάζεται να… μοσχοπουλήσει τον αναντικατάστατο αμυντικό της μέσο, τον Γάλλο, Αμπνουλάιγ Ντουκουρέ (με ποσό που θα ξεπερνάει τα 35 εκατ. ευρώ)  και ψάχνει διάδοχο του. Μέσα λοιπόν σε αυτή τη λίστα που εξετάζει ο αγγλικός σύλλογος φέρεται να βρίσκεται και ο Καμαρά, για τον οποίο μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει διάθεση να προσφέρει ποσό που θα προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Κοινώς… άκυρο, αφού υπολείπεται σημαντικά των απαιτήσεων του Ολυμπιακού. Με τέτοιο ποσό οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπάρχει περίπτωση να «συγκινηθούν» και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ειδικά μάλιστα όταν προέρχεται από ομάδα της Πρέμιερσιπ (που ποσά του τύπου των 10 εκατ. ευρώ τα έχουν για… ψώνια από σούπερ μάρκετ…), η οποία μάλιστα και ετοιμάζεται να μοσχοπουλήσει τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο θέλει τον Καμαρά αντικαταστάτη του.

Θα πρέπει συνεπώς, αν και εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν και υφίσταται όντως ενδιαφέρον και πρόθεση αγοράς από τη Γουότφορντ, να ανεβάσει αισθητά την προσφορά της. Αυτό που πάντως πρέπει να καταγραφεί τη δεδομένη στιγμή, είναι πως παρότι δεν μιλάμε για τις ομάδες που στο  μέσο της χρονιάς ακούγονταν για τον Καμαρά, το όνομα του παραμένει στην «χρηματιστηριακή» μεταγραφική καθημερινότητα και  μάλιστα, με την παρουσία του στο επερχόμενο Κόπα Αφρικα προφανώς η μετοχή του μόνο… limit up μπορεί να φέρει.

Αν όχι, είπαμε, ο Ολυμπιακός δεν έχει -πλέον-  κανένα πρόβλημα να κρατήσουν στις τάξεις του τον Μεντί Καμαρά για έναν ακόμη χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags