Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Δίνει στην Πόρτο τον Έλληνα άσο και αγοράζει τον Σα;
| 2019-04-27 20:10:00

Τρομερό αυτό που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός - Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μεταγραφή - Απίθανη τράμπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό αυτό που πάει να κάνει ο Ολυμπιακός - Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια μεταγραφή - Απίθανη τράμπα!

Tρελό deal με μεγαθήριο. Θα πάρει και χοντρά λεφτά; Όλα εδώ!

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Μόνιμη «θαμώνας» των καλοκαιρινών μεταγραφικών σεναρίων στα μέρη μας η Πόρτο. Εδώ και χρόνια, οι «δράκοι» έχουν μπλεχτεί σε αναρίθμητες ιστορίες, άλλες που τους θέλουν να ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και άλλες, να θέλουν ελληνικές ομάδες να προσπαθούν να ανοίξουν τις πόρτες ενός από τα πιο «κλειστά» clubs της Ευρώπης.

Η αλήθεια είναι πως όσο πίσω και να πάμε, δύο είναι οι φορές που ψώνισε η Πόρτο από την Ελλάδα. Τον Γιούρκα Σεϊταρίδη από τον Παναθηναϊκό και τον Φερνάντο Μπελούσι, τον Αργεντινό χαφ από τον Ολυμπιακό. Στα «δώσε», οι πρωταθλητές Πορτογαλίας είναι λίγο πιο… δραστήριοι, όμως ποτέ δεν παραχώρησαν βασικό τους ποδοσφαιριστή και – αυτονόητο είναι πως – ποτέ ελληνική ομάδα δεν αγόρασε από την Πόρτο, μόνο δανείστηκε.

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει φέτος να σπάσει το ρόδι, αγοράζοντας (ύστερα από τον δανεισμό του) τον Ζοσέ Σα, σε μια υπόθεση που τείνει να εξελιχτεί σε σαπουνόπερα (γιατί σίριαλ έχει ήδη γίνει) και τον Ολυμπιακό εμπλέκουν διάφορα, νέα, σενάρια που θέλουν τους «δράκους» να εξετάζουν την περίπτωση του Λεονάρντο Κούτρη. Η αλήθεια είναι πως η Πόρτο «βλέπει» πολύ ελληνικό πρωτάθλημα. Διαχρονικά, το παρακολουθεί έχοντας κυρίως στραμμένο το βλέμμα της στις μικρές ηλικίες (και είναι γεγονός πως οι περισσότεροι που έχουν γυαλίσει στους «δράκους» δεν είναι επαγγελματίες).



Αριστερό μπακ, πιθανότατα, θα χρειαστεί, αφού ο βασικός της, ο Αλεξ Τέλες, παρότι ανανέωσε πρόσφατα, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με βασική υποψήφια αγοράστρια την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία προτίθεται να καταβάλλει τα 40 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης του. Υπενθυμίζουμε πως οι «δράκοι» έχουν ήδη παραχωρήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ Μιλιτάο στη Ρεάλ, έναντι 55 εκατ. ευρώ.

Λεφτά προφανώς υπάρχουν λοιπόν για τους «δράκους». Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα το συγκεκριμένο έτσι κι αλλιώς και σίγουρα η αξιολόγηση του Ολυμπιακού για τον Κούτρη, επίσης δεν είναι. Το θέμα είναι αν ο διεθνής αριστερός  μπακ-χαφ των «ερυθρόλευκων» κάνει στην Πόρτο. Ο sportdog ψάχνοντας το θέμα στην Πορτογαλία και μιλώντας με κόσμο που καλύπτει καθημερινά το ρεπορτάζ της Πόρτο (μια από τις πιο δύσκολες ομάδες του πλανήτη ως προς τη μεταγραφική της δραστηριότητα και πως θα «ξεκλειδωθεί» από τα media) έπεσε σε… τοίχο, αφού κανείς δεν είχε ακούσει ξανά το όνομα του Κούτρη. Και το πρώτο feedback που πήραν από τους ανθρώπους του συλλόγου ήταν… ανάλογο.

Το γεγονός βέβαια πως έχει βραζιλιάνικες ρίζες (από τη μητέρα του) και πως μιλάμε για αριστερό μπακ, που πιθανότατα θα χρειαστεί η Πόρτο, είναι κάτι που «υποχρεώνει» σε εγρήγορση. Μήπως και…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη... ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με βασικότατο άσο - Απαντάει με σούπερ μεταγραφάρα ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags