Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ - Ολυμπιακός: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του ο Σουηδός - Σε ποιον είπε "όχι" και πόσα ζητάει
| 2019-05-02 18:23:00

Αποφάσισε ο Μπεργκ: Εκεί θέλει να πάει και τρελαίνει κόσμο - Σε ποιον είπε "όχι" - Πόσα ζητάει

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποφάσισε ο Μπεργκ: Εκεί θέλει να πάει και τρελαίνει κόσμο - Σε ποιον είπε "όχι" - Πόσα ζητάει

Τον "στέλνει" η γυναίκα του. Θα βγουν... μαχαίρια. Φρέσκο ρεπορτάζ!

Μάρκους Μπεργκ - Ολυμπιακός: Εφόσον κυκλοφορεί, πλέον, ελεύθερος, λογικός ο ντόρος γύρω από την απόφαση του για τη συνέχεια της καριέρας του. Για τον Μάρκους Μπεργκ μιλάμε, οπότε αυτονόητη η καθημερινή σχεδόν αναφορά τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ελλάδα για διάφορους που τον «λιγουρεύονται».

Τα δεδομένα βέβαια για τον Σουηδό είναι πάνω κάτω όπως ο ίδιος τα έθεσε σε πρόσφατες δηλώσεις στην πατρίδα του. Είναι αλήθεια πως έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις, σχεδόν από όλα τα σημεία του ορίζοντα. Είναι επίσης αλήθεια πως δεν έχει αποφασίσει. Μαζί φυσικά με τη γυναίκα του,  η οποία και ουσιαστικά... συναποφασίζει τα πάντα για την καριέρα του άντρα της.

Θέμα επαναπατρισμού, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν υφίσταται για τον 33χρονο Σκανδιναβό. Ο ίδιος θεωρεί πως έχει τουλάχιστον μια διετία, τριετία ακόμη εκτός Σουηδίας, προτού (αν το αποφασίσει τότε) επιστρέψει εκεί για να κλείσει την καριέρα του.

Επίσης, ούτε θέμα οικονομικό υφίσταται. Η διετία του Μπεργκ στα Εμιράτα τον… εξασφάλισε ουσιαστικά, με συνολικές απολαβές που ξεπερνάνε τα 7 εκατ. ευρώ. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως όπου αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του, θα το κάνει και… τσάμπα. Όμως προφανώς και ο ίδιος γνωρίζει και δεν έχει  καμία σχετική απαίτηση, πως θα βρει συμβόλαιο ανάλογο της Αλ Αϊν.

Αν θέλει κάτι τέτοιο, θα παραμείνει στον Κόλπο, όπου ήδη έχει δεχτεί προτάσεις. Κάτι που όμως δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού η οικογένεια Μπεργκ ναι μεν εγκλιματίστηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής, ζώντας όμως σε ένα απολύτως «προστατευμένο» περιβάλλον, που δεν είναι σίγουρο πως μπορεί, άλλη ομάδα στην αραβική χερσόνησο να το προσφέρει.

Και συν τοις άλλοις, αυτό που ήθελε ο Μπεργκ ήταν να μείνει ελεύθερος από την Αλ Αϊν, να μην εξασκήσει δηλαδή η νυν ομάδα του την option για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του. Κάτι που έγινε ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του Σουηδού, να έχει αυτός το πάνω χέρι και τον απόλυτο λόγο για το που και πως θα βρει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Επαγωγικά συνεπώς, αν ήθελε να μείνει στην περιοχή, πολύ απλά, θα συναινούσε, θα έστελνε τα κατάλληλα μηνύματα προς την Αλ Αϊν και θα παρέμενε για έναν χρόνο ακόμη, προσθέτοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό αλλά 3,2 εκατ. , που θα ήταν και οι απολαβές του για την επόμενη σεζόν.

Ούτε απόφαση συνεπώς ακόμη, ούτε καν βιασύνη για να παρθεί από μεριάς του Σουηδού επιθετικού. Και, επομένως, τα πάντα ανοιχτά…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκανε ματσάρα με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για σούπερ μεταγραφή σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags