Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντικό πλήγμα για Λουτσέσκου πριν τον τελικό - Ποιος χάνει το μεγάλο ματς
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-02 22:15:00

Σημαντικό πλήγμα για Λουτσέσκου πριν τον τελικό - Ποιος χάνει το μεγάλο ματς

Sportdog Team
Σημαντικό πλήγμα για Λουτσέσκου πριν τον τελικό - Ποιος χάνει το μεγάλο ματς

Εξελίξεις ενόψει της μάχης με την ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί: Πολύ δύσκολα θα δώσει το "παρών" στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο Μαροκινός άσος.

Ο Ελ Καντουρί έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα μετά την θλάση δευτέρου βαθμού (στον ημιτενοντώδη) που υπέστη στις 12 Απριλίου, η αποθεραπεία του χρειάζεται 3-4 εβδομάδες και οι ελπίδες να προλάβει το παιχνίδι της 11ης Μαΐου είναι λιγοστές.

Αντιθέτως, ο Πέδρο Ενρίκε προπονήθηκε κανονικά μετά τον τραυματισμό του και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεγάλο ματς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει στρέψει την προσοχή του σε αυτό. Η Πέμπτη ήταν μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία.

Μπορεί η υπόθεση τίτλος να έχει κριθεί, αλλά η προοπτική του αήττητου δίνει ένα σημαντικό κίνητρο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου. Με αυτό στο μυαλό τους λοιπόν, άπαντες, προετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στα Γιάννενα.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιελάμβανε κυρίως δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποιες ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέδωσε ένα μάθημα επιθετικής ανάπτυξης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδι.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα με το επιτελείο του Δικεφάλου.

Την Παρασκευή (03.05) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags