Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δάγκωσε» τον Ατρόμητο και παίζει την κατηγορία στα μπαράζ ο ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-05-05 20:54:00

«Δάγκωσε» τον Ατρόμητο και παίζει την κατηγορία στα μπαράζ ο ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Σκούφου
«Δάγκωσε» τον Ατρόμητο και παίζει την κατηγορία στα μπαράζ ο ΟΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλο διπλό (0-2) για τους Κρητικούς στο Περιστέρι.

Σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου πανηγύρισε ο ΟΦΗ και μετά την ήττα του ΠΑΣ και τη νίκη του Αστέρα, τερμάτισε στην 13η θέση της Superleague και θα διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Football League, Πλατανιά.

Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη σημαντική φάση της αναμέτρησης στο 13' με τον Ουάρντα, όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πέτυχαν το γκολ με τον Νέιρα στο 21'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, λοιπόν, η άμυνα του Ατρόμητου... κόλλησε, η μπάλα έφτασε στον Νέιρα κι αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι για το 0-1.

Ο ΟΦΗ πήρε ψυχολογία με το γκολ που πέτυχε και ήλεγξε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ματς μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, πιέζοντας για την ισοφάριση και μάλιστα είχαν και δοκάρι με κεφαλιά του Ρισβάνη στο 64'.

Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση οι Κρητικοί κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ με τον Σασί στο 74' και να κλειδώσουν έτσι τη νίκη, η οποία τους έφερε στην θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στη Superleague, με τον Πλατανιά, o oποίος τερμάτισε δεύτερος στην Football League.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος τερμάτισε στην τέταρτη θέση, με το εν λόγω ματς να είναι ίσως το τελευταίο του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας, καθώς τα σενάρια από ομάδες του εξωτερικού δίνουν και παίρνουν.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιδες, Μπουσουλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μανούσος (56’ Ουγκράι), Κουλούρης. 

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σασί, Μεγιάδο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα (87’ Ντίνας), Φερέιρα (73’ Νάστος).

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags