Facebook Pixel Super League: Εύκολη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ για τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-05 20:58:00

Με Νάτχο... μαέστρο έκλεισε με τριάρα ο Ολυμπιακός - Εκπληκτικό γκολ ο Ελαμπντελαουί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με Νάτχο... μαέστρο έκλεισε με τριάρα ο Ολυμπιακός - Εκπληκτικό γκολ ο Ελαμπντελαουί (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύκολη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ, για τους Πειραιώτες. 

Super League: Σ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αφού η ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και ο Ολυμπιακός την δεύτερη θέση, οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη με 3-0 και έφτασαν στην 10η συνεχόμενη νίκη.

Τελευταία φορά που είχε τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί στη Super League ήταν τη σεζόν 2015-16 που είχε φτάσει τις 16 διαδοχικές νίκες.

Η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε καλύτερο ξεκίνημα και στο στο 6ο λεπτό κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο  Γιακιμόβσκι από τα αριστερά, ο Γκόλιας πήρε τη γυριστή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μόρα και η μπάλα έφυγε για λίγο έξω.

Ο Ολυμπιακός όμως άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και έτσι στο 24’ άνοιξε το σκορ με τον Χασάν. Ο Νάτχο έβγαλε μια πολύ καλή κάθετη πάσα στον Αιγύπτιο και εκείνος μ’ ένα διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0, φτάνοντας τα 11 γκολ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων.

Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και έπειτα κυριάρχησαν στο χορτάρι και συνέχισαν να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες στην εστία της ΑΕΛ. Στο 36’ και πάλι ο Χασάν πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελαμπντελαουί, όμως η μπάλα έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Οι Ερυθρόλευκοι συνέχισαν να απειλούν την εστία του Κρίστινσον, στο 46’ με τον Ανδρούτσο να στέλνει την μπάλα άουτ και λίγα λεπτά αργότερα να φτάνουν και σε δεύτερο τέρμα.

Ο Νάτχο έβγαλε αυτή την φορά για τον Ελαμπντελαουί και εκείνος με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 2-0, στο 50’.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι απειλητικός και η ΑΕΛ είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Στο 62’ οι Βυσσινοί δεν κατάφεραν να μειώσουν, αφού οι Σικάβκα και Κούνιτς δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Λοντίγκιν.

Λίγο αργότερα οι Πειραιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση και πάλι με τον Νάτχο, ο οποίος έβγαλε για τον Τσιμίκα και εκείνον να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Το τρίτο γκολ είχε την σφραγίδα του Καμαρά. Ο Τοροσίδης έβγαλε εξαιρετικά για τον Αφρικανό και εκείνος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Καμαρά, Νάτχο, Χασάν, Σολδάνο

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας, Νούνιτς, Σικάβκα, Καρανίκας

Δείτε εδώ το γκολ του Χασάν.

Δείτε εδώ το γκολ του Ελαμπντελαουί.

Δείτε εδώ το γκολ του Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags