Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν ο Παπαγεωργίου στο 24΄ με αυτογκόλ, ο Ιγκλέσιας στο 59΄ με πέναλτι και ο Καλτσάς στο 83΄.

Ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που απείλησε στο ξεκίνημα με μακρινά σουτ του Κόρμπου (13΄) και του Μανθάτη (17΄), τα οποία εξουδετέρωσε ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Αστέρας είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 23΄ με τον Ιγκλέσιας, το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής έδιωξε σε κόρνερ ο Μαλέρμπ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (24΄) όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Αστέρας με το σκορ υπέρ του ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και μέχρι τη λήξη του πρώτυ 45λεπτου δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους

Στην επανάληψη δυνατό σουτ του Μπουμάλ έξω από την περιοχή (48΄), μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος, ενώ στο 50΄ ο Αστέρας απάντησε με κεφαλιά του Ιγκλέσιας την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο Μαλέρμπ.

Η ομάδα της Τρίπολης έκανε το 2-0 στο 59΄ με πέναλτι του Ιγκλεσιας το οποίο κέρδισε ένα λεπτό νωρίτερα ο Καλτσάς από τον Μαλέρμπ και ουσιαστικά «κλείδωσε» την παραμονή της ομάδας του στην κατηγορία. Το τελικό 3-0 έκανε στο 83΄ ο Καλτσάς ο οποίος μπήκε στην περιοχή και "κρέμασε" τον Μαλέρμπ.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Τζίμας - Μαλέρμπ, Τσιλούλης, Άρτσε

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ρόλε (86΄ Τζίμας), Φερνάντεθ (60΄ Δουβίκας), Αραβίδης (77΄ Μπαστιάνος).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου (65΄ Καμαρά), Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78΄ Κούρντι), Οικονομίδης, Μπουμάλ, Άρτσε, Μανθάτης (65΄ Ρέντζας), Τσιλούλης.