Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Κάνει "άνω-κάτω" τα αποδυτήρια - Απαιτεί αποζημίωση για να φύγει
| 2019-05-05 21:36:00

"Χαμός" στον ΠΑΟ - Αυτός κάνει "άνω-κάτω" τα αποδυτήρια - Είναι... τελειωμένος - Τρελή απαίτηση

του Νίκου Στεργίου
"Χαμός" στον ΠΑΟ - Αυτός κάνει "άνω-κάτω" τα αποδυτήρια - Είναι... τελειωμένος - Τρελή απαίτηση

Τα... πήρε top όνομα. Τι θα κάνει ο Νταμπίζας; Όλο το παρασκήνιο.

Παναθηναϊκός - Αντονί Μουνιέ: Είδηση ο αποκλεισμός του Αντονί Μουνιέ από τη σημερινή, τελευταία αποστολή του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, δεν είναι. Είδηση ότι αυτό αποτελεί ένα μήνυμα του Γιώργου Δώνη αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου στο «τριφύλλι»,  δεν μπορεί να είναι. Και δεν είναι. Δεν είναι… εξωγήινος ο Μουνιέ. Εχει αντιληφθεί τι γίνεται, ποια είναι η άποψη του συλλόγου, τι θέλει να κάνει ο Νταμπίζας. Και φυσικά δεν χρειάζεται να του περαστεί κανένα «μήνυμα» από τον Δώνη.

Το αξιοσημείωτο στην προκείμενη περίπτωση ήταν η αντίδραση του Γάλλου μετά τον αποκλεισμό του. Δίνοντας συνέχεια στη σειρά δηλώσεων του στην πατρίδα του,  με τις οποίες πήγαινε κόντρα σε κάθε τι που διαρρέονταν από τον σύλλογο, λέγοντας πως θέλει να παραμείνει και να δείξει την αξία του, πόσταρε αρχικά το «ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό» και στη συνέχεια, μια ρόδα του λούνα – παρκ. Στη λογική του, ρόδα είναι και γυρίζει; Μάλλον αν κρίνουμε από την εν γένει συμπεριφορά του.

Την ενόχληση του ο Γάλλος δεν την κρύβει. Όχι μόνο χτες, αλλά καιρό τώρα, ακόμη και στα αποδυτήρια και στους συμπαίκτες του. Επαναλαμβάνουμε, γνωρίζει την πρόθεση του συλλόγου να λύσει το συμβόλαιο του, αλλά μόνο «συναινετική» διάθεση δεν δείχνει, έχοντας εκνευριστεί πάρα πολύ από την ευκολία που παρουσιάζονταν στα media πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τον αποδεσμεύει.

Η στάση του Γάλλου, στο κάθε τι τελευταία,  είναι σαφέστατη και σε πλήρη αντίθεση με τις εκτιμήσεις media (και πιθανότατα Νταμπίζα), αφού λέει – ουσιαστικά – πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να αποζημιωθεί (στις 350.000 ευρώ το συμβόλαιο του για την ερχόμενη σεζόν). Στο 100%. Αλλιώς, παραμονή, παρότι όπως δείχνουν εμπράκτως – χωρίς όμως να του έχουν μιλήσει ακόμη – Δώνης και Νταμπίζας, δεν (θα) υπολογίζεται.

Κακά τα ψέματα όμως, με το συμβόλαιο που έχει στα χέρια του Μουνιέ, για έναν χρόνο ακόμη, και γνωρίζοντας το πολύ «στενό» οικονομικό περιθώριο του Παναθηναϊκού, αυτός έχει το πάνω χέρι στις συζητήσεις που θα γίνουν. Και μάλιστα, ούτε και αυτό το κρύβει από τις δικές του στα αποδυτήρια. Και πλέον, δεν περιορίζεται στα αποδυτήρια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags