Facebook Pixel Στέφανος Αθανασιάδης - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: "Κόλαση" στα Γιάννινα - "Επίθεση" στον Πασχαλάκη - Απίστευτη... εντολή Κλάους
| 2019-05-05 22:58:00

"Κόλαση" στα Γιάννινα - "Επίθεση" στον Πασχαλάκη - Απίστευτη... εντολή Κλάους - Απερίγραπτο σκηνικό

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Κόλαση" στα Γιάννινα - "Επίθεση" στον Πασχαλάκη - Απίστευτη... εντολή Κλάους - Απερίγραπτο σκηνικό

Μόνο στην Ελλάδα τέτοια πράγματα. "Τρελάθηκαν" και οι παίκτες!

Στέφανος Αθανασιάδης - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο ΠΑΟΚ δεν… λυπήθηκε ούτε τον ΠΑΣ και παρά τις πολλές αλλαγές του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε με 2-0 από τα Γιάννινα και τον υποβίβασε στην Σούπερ Λιγκ 2.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του Δικεφάλου και ως αήττητος μάλιστα, σε συνδυασμό με την… κατρακύλα της ομάδας τους, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του ματς, περίπου πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Συγκεκριμένα, φίλοι των γηπεδούχων πέταξαν κροτίδες, έσπασαν δεκάδες καθίσματα και κινήθηκαν απειλητικά  προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με συνέπεια ο Τάσος Σιδηρόπουλος να διακόψει το ματς προσωρινά, παρότι το τελικό αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Η απόφαση του διαιτητή όμως βρήκε αντίθετους τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Δημήτρη Πέλκα να του φωνάζει να παίξει, ώστε να τελειώσει το ματς το συντομότερο και να φύγουν για τα αποδυτήρια, ενώ το ίδιο έκαναν και αρκετοί από τον πάγκο του ΠΑΣ, που επίσης ήθελα να το τελειώσει γρήγορα το… μαρτύριο.



Μεταξύ αυτών λοιπόν ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος παρακολούθησε με πολιτικά την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς ήταν τιμωρημένος και τη στιγμή των επεισοδίων τον «έπιασε» η κάμερα να φωνάζει και αυτός μαζί με τον πρώην ΠΑΟΚτσή Βελλίδη, προς τον Σιδηρόπουλο να δώσει το «οκ» να συνεχιστεί το ματς παρά τα επεισόδια!

Πάντως, το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση από το πρώτο λεπτό τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες του ΠΑΣ προσπάθησαν να κοντράρουν τον πρωταθλητή, καθώς έπαιζαν την τελευταία τους ευκαιρία για να σωθούν, ενώ εντύπωση προκάλεσε η υποδοχή των οπαδών στον Πασχαλάκη. Ο Έλληνας γκολκίπερ, παρότι είχε περάσει από τα Γιάννινα, τα… άκουσε από την εξέδρα τόσο πριν την σέντρα του ματς όσο και κατά τη διάρκεια.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ομαδάρα του Λουτσέσκου έγραψε ιστορία - Κυνηγάει το αήττητο του Ολυμπιακού»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags