Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Φήμες για άφιξη ανθρώπου της Φενέρμπαχτσε για τον αρχηγό του ΠΑΟ
| 2019-05-06 22:00:00

Όργιο φημών για άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - "Ψήνεται" τρελή μεταγραφή - Top Έλληνας με 3 "μύρια"!

του Νίκου Στεργίου
Όργιο φημών για άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - "Ψήνεται" τρελή μεταγραφή - Top Έλληνας με 3 "μύρια"!

Είναι έτοιμοι για όλα. Ποιον "αρπάζουν". Διάβασε λεπτομέρειες.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Σιγά που θα έλειπε, την πρώτη μέρα της… silly season, όπως ονοματίζουν απολύτως χαρακτηριστικά («ανόητη σεζόν») τις μεταγραφικές περιόδους οι Αγγλοι, σενάριο από Τουρκία. Το τελευταίο που δημοσιεύτηκε ύστερα από σχετικό τουιτάρισμα δημοσιογράφου στη γειτονική χώρα, θέλει τον τεχνικό διευθυντή της Φενερμπαχτσέ, Νταμιέν Κομολί να έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των «καναρινιών».

Εχει λοιπόν βάση; Πριν φτάσουμε σε αυτό, να ξεκαθαρίσουμε πως τα πάντα στη Φενέρ είναι ανοιχτά. Τόσο που ούτε καν ο κόουτς Ερσούν Γιανάλ, ο οποίος ήρθε τα Χριστούγεννα στο club, δεν είναι εξασφαλισμένος, αφού δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, η οποία τώρα μόνο, νιώθει κάπως ασφαλέστερη εν όψει του φινάλε της σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει ένα +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε περίπτωση που ο Γιανάλ μείνει, να ξέρετε πως αυτός θα είναι το απόλυτο αφεντικό στο παζάρι των «καναρινιών». Κάτι που έχει συμφωνηθεί από την άφιξη του με τον Γάλλο αξιωματούχο να «μεταφέρεται» σε ρόλο διευθυντικό με αρμοδιότητα την ανάπτυξη του συλλόγου, τόσο σε επίπεδο στελέχωσης όσο και συνεργασιών. Focus του, πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, τα εντός των τουρκικών συνόρων πεπραγμένα.

Αυτό φυσικά δεν «περιορίζει» τον Κομολί να προσπαθήσει τουλάχιστον να κάνει τη δουλειά που βάσει του τίτλου του είναι εντεταλμένος να κάνει. Και τέτοια, ραντεβού και διερευνητικές επαφές, ο Γάλλος, μπορεί (ή έστω παίρνει την πρωτοβουλία) να τα κάνει. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις της Φενέρ δεν είναι περιορισμένες. Χωρίς υπερβολή, τα «καναρίνια» ψάχνουν ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση!

Εχουν διάθεση να «σπρώξουν» χρήματα, κάτι που φάνηκε και πέρυσι στην πρώτη σεζόν του νέου της ιδιοκτήτη, του Αλί Κοτς, ο οποίος έδωσε αρκετά, ξεπερνώντας την επιτήρηση που είχε επιβληθεί στη Φενέρ εξαιτίας του FFP, κάτι  που ισχύει και φέτος, αλλά ήδη έχουν βρεθεί τρόποι να ξεπεραστεί.

Ο Κουρμπέλης μάλιστα, με το ποσό που χρειάζεται για την αγορά του (3 εκατ. «ταβάνι»), θεωρείται από τους Τούρκους της Φενέρ απολύτως προσιτή περίπτωση. Και αυτό ίσως να είναι το μεγαλύτερο «προσόν» του διεθνή Ελληνα μέσου, ο οποίος δεν είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας των «καναρινιών».

Αν πάντως είναι όντως στην Αθήνα ο Κομολί, ή έστω έρχεται, τότε – λέμε εμείς – γιατί να μην συναντηθεί με τους ανθρώπους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ; Τον περασμένο Αύγουστο άλλωστε, με τον Γάλλο σαφώς με πιο ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά της Φενέρ, αυτός ήταν που έφτασε ένα βήμα από το να καταθέσει πρόταση για τον Φορτούνη (αποτράπηκε από τις μεγάλες αξιώσεις των «ερυθρόλευκων») και έφτασε πολύ, πραγματικά πολύ κοντά, στην αγορά του Δημήτρη Πέλκα. Και προφανώς, κανέναν από τους δύο δεν ξέχασε η Φενέρ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags