Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έρχονται "χρυσές" προτάσεις για Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη εντός Μαΐου
| 2019-05-07 20:50:00

"Βόμβες" στον ΠΑΟ - Σκάνε τρελά εκατομμύρια - Δύο τα "βάζουν" στην ομάδα - Φοβερές εξελίξεις

του Νίκου Στεργίου
"Βόμβες" στον ΠΑΟ - Σκάνε τρελά εκατομμύρια - Δύο τα "βάζουν" στην ομάδα - Φοβερές εξελίξεις

Έρχονται... καυτές ημέρες στο Τριφύλλι. "Ρουκέτες" στο sportdog!

Παναθηναϊκός: Είναι δύο από τους πλέον "βιτρινάτους" ποδοσφαιριστές του φετινού Παναθηναϊκού. Εν πολλοίς Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης αποτέλεσαν και σε μεγάλο βαθμό τα βαρόμετρα του «τριφυλλιού». Και παρότι σε καμία περίπτωση ο δεύτερος γύρος τους (όπως άλλωστε και της ομάδας) δεν ήταν εφάμιλλος του πρώτου, οι μετοχές τους παραμένουν σε επίπεδο… πώλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα του sportdog, εντός του μήνα αναμένονται συγκεκριμένες προτάσεις και για τους δύο από ομάδες του εξωτερικού (πιθανότατα μάλιστα και από ομάδες προερχόμενες από την ίδια χώρα). Για τον διεθνή εξτρέμ, ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ θα ήταν ικανό να αποσπάσει το "ναι" του Νταμπίζα, ποσό που θα μπορούσε ακόμη και να δοθεί ως υποσχετική αγοράς του.

Από την άλλη πλευρά, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για τον Μπουζούκη  η αναμενόμενη πρόταση θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ (ίσως και τα 2,5) ποσό που σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τουλάχιστον για το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας είναι ενήμεροι. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ετοιμάζονται και για πώληση. Πρόθεση των "πράσινων" είναι, ανεξαρτήτως της προσφοράς που αναμένεται, να κρατήσουν τον "Μπούζου" για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη, γι’ αυτό και αποτελεί προτεραιότητα η επέκταση του συμβολαίου του (που όπως και του Χατζηγιοβάνη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020). Κάτι που δεν ισχύει για τον δεύτερο σκόρερ του "τριφυλλιού", για τον οποίο ουσιαστικά έχει αποφασιστεί πως θα πωληθεί.

Το τι, τελικά, θα γίνει ειδικά στην περίπτωση του Μπουζούκη εξαρτάται εν πολλοίς από τον ίδιο. Αν δηλαδή αποφασίσει να μείνει για έναν χρόνο ακόμη, προκειμένου να ωριμάσει περισσότερο και να φύγει στο τέλος της επόμενης σεζόν ή θα υπακούσει στα κελεύσματα που εδώ και μήνες τον περιτριγυρίζουν και αναμένεται άμεσα να επισημοποιηθούν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα το κάνουν κι αυτό Νταμπίζας-Δώνης: Έτσι «απογειώνουν» τον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags