Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Τρελή "χυλόπιτα" σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
| 2019-05-08 11:24:00

Τρελή "χυλόπιτα" σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - Εκεί υπογράφει ο Σάμαρης - Φοβερά λεφτά - Αποκάλυψη-φωτιά

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή "χυλόπιτα" σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό - Εκεί υπογράφει ο Σάμαρης - Φοβερά λεφτά - Αποκάλυψη-φωτιά

Πού θέλει να παίξει, πόσα του δίνουν, γιατί δεν γυρίζει. Όλα εδώ!

Ολυμπιακός - Ανδρέας Σάμαρης: Γράφτηκε για τον ΠΑΟΚ. Πλέον, σήμερα, το όνομα του Έλληνα μέσου φιγουράρει και στο "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ, αφού σύμφωνα με τη Live Sport οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Όπως είχαμε ξεκαθαρίσει και όταν έγινε η σχετική αναφορά περί ενδιαφέροντος του Δικεφάλου, προτεραιότητα του παίκτη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Και ίσως να είναι απόλυτη προτεραιότητα. Και όταν λέμε εξωτερικό, ας το συγκεκριμενοποιήσουμε ακόμη περισσότερο: πρωτίστως, θέλει να μείνει στην Μπενφίκα, δευτερευόντως στην Πορτογαλία.

Επίσης, έχουμε αναφέρει τι συμβαίνει εδώ και καιρό με το θέμα της ανανέωσής του στους Λουζιτανούς. Αρχικά, δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση εκ μέρους του συλλόγου, από τη στιγμή όμως που έγινε η αλλαγή προπονητή και ο έμπειρος άσος πήρε ξανά φανέλα βασικού, τότε οι "αετοί" το... ξανασκέφτηκαν. Σε καμία περίπτωση με διάθεση να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως στις δύο πλευρές υπάρχει διπλάσια διαφορά σε σχέση με τα "θέλω" του Έλληνα μέσου (1,5 εκατ. ευρώ) και τα "δίνω" της Μπενφίκα (ταβάνι οι 800.000 ευρώ).

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως δεν γεφυρώνεται αυτή η διαφορά, τότε ο Ανδρέας Σάμαρης θα πρέπει να μη βρει και τίποτα άλλο στην Πορτογαλία που να τον καλύπτει για να φύγει από εκεί. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα σκεφτεί το ενδεχόμενο όχι του επαναπατρισμού (που είναι τελευταίο στην ιεράρχησή του), αλλά της αλλαγής στέγης και χώρας. Και λογικά, σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπει ξεκάθαρα στη λογική της αναζήτησης του καλύτερου δυνατού συμβολαίου. 

Τα περί Νιουκάστλ και ενδιαφέροντος της μοιάζουν μάλλον υπερβολικά, αλλά το δεδομένο είναι πως ο παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση από τη Γαλατά, η οποία και υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του (+1,5 εκατ. ευρώ). Αν λοιπόν έχουν πάει όλα... στραβά ως προς την επιθυμία του να μείνει στην Μπενφίκα και στην Πορτογαλία και "αναγκαστεί" να φύγει από εκεί, πώς μια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τη συγκεκριμένη προσφορά που ήδη έχει ο 30χρονος μέσος, ο οποίος λογικά θα θέλει να κεφαλαιοποιήσει την πολυετή του παρουσία στο "Ντα Λουζ" με ένα συμβόλαιο... ζωής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Φορτούνης; Αυτός είναι ο Έλληνας άσος που έχει τρελάνει τον Μαρτίνς - Δεν το βρίσκεις ΠΟΤΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags