Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπάχαλο με Γιάγια Τουρέ - Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς;
| 2019-05-11 13:38:00

Μπάχαλο με top όνομα - Τρελή "καταγγελία" για Ολυμπιακό - Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς; - Δεν ήταν... μπαμ

του Παναγιώτη Νικολάου
Μπάχαλο με top όνομα - Τρελή "καταγγελία" για Ολυμπιακό - Τον "έφαγε" ο Μαρτίνς; - Δεν ήταν... μπαμ

Πήρατε χαμπάρι τη... ρουκέτα; Είναι δυνατόν να είναι αλήθεια;

Ολυμπιακός - Γιάγια Τουρέ: Υπάρχουν πολλά επίθετα με τα οποία μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Ντμίτρι Σέλουκ. Το φερέγγυος ή έστω αξιόπιστος, δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά. Τουλάχιστον όχι των όσων λέει, αλλά κυρίως χάρη στον εκρηκτικό, ιδιόρρυθμο τρόπο με το οποίο ισχυρίζεται τα όσα ισχυρίζεται.

Οι τελευταίοι του ισχυρισμοί, τελευταίοι και για την ποδοσφαιρική καριέρα του ποδοσφαιριστή με τον οποίο έφτιαξε και ο ίδιος τη μανατζερική του σταδιοδρομία: τον Γιάγια Τουρέ, την αποχώρηση του οποίου από το ποδόσφαιρο, χθες, ανακοίνωσε ο διαβόητος μάνατζερ.

Η δήλωση του, με την οποία ενέπλεξε τον Ολυμπιακό, τελευταίο σταθμό της καριέρας του Τουρέ, πέρασε στα "ψιλά". Τι είπε λοιπόν ο Σέλουκ; "Είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να γίνει βοηθός προπονητή που θ' αγωνίζεται και ταυτόχρονα θα μελετά για το δίπλωμα. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, στον οποίο ο Γιάγια είχε αρχίσει την καριέρα του, υποσχέθηκε πως θα του δώσει αυτή την ευκαιρία. Όταν όμως πήγαμε εκεί πολλοί στην ομάδα δεν το αποδέχθηκαν και δεν ήθελαν να μοιραστούν τις αρμοδιότητές τους. Ο Τουρέ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ μπορούσε να μείνει και να πληρώνεται. Έχει σπουδαία καριέρα και δεν είναι ζητιάνος που κάνει τα πάντα για το χρήμα...".

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά που δεν κολλάνε σε αυτές τις δηλώσεις του Σέλουκ. Ο Ολυμπιακός δηλαδή συμφώνησε να κάνει δεύτερο προπονητή τον Τουρέ, ενώ θα έπαιζε κανονικά, χωρίς ο Πέδρο Μαρτίνς να είναι ενήμερος; Και όταν ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της συμφωνίας, ήταν αυτός που πήγε κόντρα σε αυτήν, αφήνοντας εκτός ομάδας τον Ιβοριανό; Και αν για το αγωνιστικό, κανείς δεν μπορεί να του προσάψει τίποτα, τότε εφόσον υπήρχε συμφωνία μεταξύ Μαρινάκη - Σέλουκ - Τουρέ για να είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου ο Αφρικανός, ο Μαρτίνς ήταν αυτός που δεν τη σεβάστηκε;

Δύσκολο να είναι όλα αληθινά. Και δύσκολο να είναι αυτή η πραγματική υπόσταση. Το μόνο σίγουρο όπως φαίνεται είναι πως η συμφωνία που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι και διαφημίστηκε ανάλογα ως "μπαμ", τελικά αποδείχτηκε πως απείχε αρκετά -και σε κάθε επίπεδο- από το να είναι τέτοιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει πάταγος αν τον φέρει ο Μαρινάκης! - Με αυτόν θα ξεχάσουν όλοι τον Νάτχο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags