Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-12 19:23:00

Τρομερά νέα για ΠΑΟΚ - Η... Τότεναμ τον φέρνει πιο κοντά στους ομίλους του Champions League!

Sportdog Team
Τρομερά νέα για ΠΑΟΚ - Η... Τότεναμ τον φέρνει πιο κοντά στους ομίλους του Champions League!

Σούπερ εξέλιξη για τον Δικέφαλο!

ΠΑΟΚ: Από τον τρίτο προκριματικό γύρο θα ξεκινήσει την προσπάθειά του ο Δικέφαλος την προσπάθειά του για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν!

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League σφράγισαν οριστικά την παρουσία του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό, αφού η Τότεναμ εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στην πρώτη τετράδα και άρα έχει στα χέρια της, όπως και η δεύτερη Λίβερπουλ, εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος τους για το επόμενο Champions League.

Με δεδομένο ότι οι δύο αυτές ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του φετινού Champions League, όποια κατακτήσει το τρόπαιο  θα έχει έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους τη νέα σεζόν. Άρα, η Σάλτσμπουργκ είναι η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει καθώς από τα πλέι οφ ανεβαίνει απευθείας στους ομίλους, ενώ ο πρωταθλητής Τσεχίας από τον τρίτο προκριματικό στα πλέι οφ.

Τελευταία ομάδα που ανεβαίνει είναι ο ΠΑΟΚ, από τον δεύτερο προκριματικό στον τρίτο, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσει δύο και όχι τρεις γύρους για να μπει στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι Θεσσαλονικείς θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα σεζόν το διήμερο 6-7/8 με τους επαναληπτικούς στις 13 του ίδιου μήνα. Οι αγώνες των πλέι οφ είναι προγραμματισμένοι για τις 20-21/8 και οι επαναληπτικοί για 27-28 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags