Facebook Pixel Απίστευτη απόφαση Μελισσανίδη: Αυτόν κάνει "αφεντικό" στη νέα ΑΕΚ
| 2019-05-15 10:24:00

Απίστευτη απόφαση Τίγρη - Τους τρέλανε όλους - Αυτόν κάνει "αφεντικό" στη νέα ΑΕΚ - "Άκυρο" στον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη απόφαση Τίγρη - Τους τρέλανε όλους - Αυτόν κάνει "αφεντικό" στη νέα ΑΕΚ - "Άκυρο" στον...

Έγινε φοβερή ανατροπή. "Κόντρα" με τους οπαδούς. Πώς τη γλίτωσαν;

Τελικά, η επιλογή έγινε. Οι δύο που ήταν στην κορυφή του παγόβουνου της αγωνιστικής κρίσης της ΑΕΚ, οι δύο κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένουν στα πόστα τους. Προπονητής ο ένας, τεχνικός διευθυντής ο άλλος.

Ανεξαρτήτως αν βρέθηκαν σε αυτή τη δυσχερή θέση δικαίως ή αδίκως, ανεξαρτήτως της ορθότητας της επιλογής και απόφασης Μελισσανίδη να τους διατηρήσει στην ομάδα -αυτό άλλωστε μόνο η ιστορία θα το δείξει- η αλήθεια είναι πως έρχεται κόντρα στο κλίμα των ημερών μετά τον τελικό και τις παραινέσεις (και ίσως κάτι περισσότερο) που δέχονταν ο ισχυρός άντρας της Ένωσης για γενναίες αποφάσεις και ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Εκτός αν φυσικά, αυτές οι αλλαγές αφορούν μόνο "αυτούς που θέλουν να φύγουν και θα φέρουν πρόταση", όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο "τίγρης" στη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες. Κάτι που στο κάτω κάτω της γραφής είναι, ουσιαστικά, προδιαγεγραμμένο, αφού λίγο πολύ άπαντες γνωρίζουν το άμεσο μέλλον του κάθε ποδοσφαιριστή της Ένωσης (όπως άλλωστε κατέγραψε και έγκαιρα σχετικό ρεπορτάζ του sportdog). 

Σίγουρα επίσης, η αντίδραση της παραμονής του ντουέτου δεν ήταν και σύμφυτη με τις αντιδράσεις και τα σχόλια των οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι ξεκάθαρα ζητούσαν αλλαγή σελίδας. Όχι... παραγράφου, όπως φαίνεται πως πλέον επιχειρείται στην ομάδα, αφού δίνεται στο δίδυμο που μέχρι και χθες η "κιτρινόμαυρων" αποχρεώσεων ΩΡΑ προσωποποιούσε ως υπεύθυνο για τον χαμένο τελικό και τον κακό αγωνιστικό σχεδιασμό μια ακόμη ευκαιρία, η δυνατότητα να είναι αυτοί οι δύο που θα "χτίσουν" τη νέα ΑΕΚ. Αντιφατικό αν μη τι άλλο…

Και επίσης, φαίνεται πως και πάλι "ακυρώνεται" ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Πέρυσι, υπενθυμίζουμε, δεν ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο στον μεταγραφικό σχεδιασμό και την εκτέλεσή του. Στην καλύτερη είχε τον... τέταρτο και σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τον πέμπτο. Κάτι που φαίνεται πως θα ισχύει και φέτος, αφού όπως επισημαίνεται ο τελευταίος λόγος σε θέματα αγωνιστικού σχεδιασμού θα πάει στον Μανόλο Χιμένεθ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παλάβωσε" ο Χιμένεθ - Πήρε τη "σκούπα" - Αυτούς "τελειώνει" από την ΑΕΚ - Διαβάστε ονόματα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags