Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Aνάβει φωτιές στην Τούμπα ο Έλληνας άσος
| 2019-05-15 11:34:00

"Φωτιά" από το πουθενά - Τα κάνει "άνω-κάτω" - Με δεμένα τα χέρια ο Σαββίδης - Τεράστιος κίνδυνος!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φωτιά" από το πουθενά - Τα κάνει "άνω-κάτω" - Με δεμένα τα χέρια ο Σαββίδης - Τεράστιος κίνδυνος!

"Xαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟΚ. Χοντρό "παιχνίδι". Παρασκήνιο-φωτιά.

ΠΑΟΚ - Λάζαρος Λάμπρου: Και να που προέκυψε θέμα από το πουθενά στην Τούμπα. Από το πουθενά βέβαια για τα μάτια της κοινής γνώμης, αφού στο εσωτερικό του διοικητηρίου των πρωταθλητών, θέμα υφίσταται καιρό. Από τότε, περίπου στα μέσα της σεζόν, που ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμα του ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας κυνηγός θα επέστρεφε και θα παρέμενε στον Δικεφάλο μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ελα όμως που ο 22χρονος εξτρέμ τα "έσπασε" φέτος στην Ερεντιβίζιε, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων; Κακά τα ψέματα, την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα τη χάλαγε μια πρόταση για την πώληση του παίκτη, ο οποίος δεδομένα, ακόμη και αν υλοποιηθεί η εξαγγελία Σαββίδη θα δίνει μάχη για να μπει στην 18άδα της ερχόμενης σεζόν.

Και αυτή ακριβώς εξαγγελία Σαββίδη είναι που "δεσμεύει" επικοινωνιακά την ΠΑΕ. Και από την άλλη, δίνει και περιθώρια ελιγμών στην πλευρά του διεθνούς με την Ελπίδων μεσοεπιθετικού. Αφορμή λοιπόν για τον νέο γύρο -δημόσιας πλέον- συζήτησης χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με τις οποίες παραδέχονταν τα δημοσιεύματα των ημερών για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ, με τον Σαββίδη να ανταπαντά πως το μέλλον του παίκτη είναι μόνο στην Τούμπα.

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε πως η ιστορία με τη Φενερμπαχτσέ δεν υφίσταται. Απλώς την "εκμεταλλεύεται" η πλευρά του παίκτη προκειμένου να δείξει προθέσεις. Και ποιες είναι αυτές; Να δημιουργήσει σκηνικό πώλησης, ή έστω αποδοχής μιας πρότασης από τις ομάδες που γνωρίζουν πως ενδιαφέρονται για τον 22χρονο άσο. Όπως για παράδειγμα η Σπόρτινγκ.

Και εκεί "παίζει" και την πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού κακά τα ψέματα, για να έχει υπόσταση η εξαγγελία και η σιγουριά Σαββίδη, ο Λάζαρος Λάμπρου θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση, τότε ο Δικέφαλος κινδυνεύει σοβαρά να χάσει τον ποδοσφαιριστή Πρωτοχρονιά, χωρίς να πάρει ούτε τα ποσά που τώρα απαξιώνει. 

Προφανώς και κουβέντα περί ανανέωσης (πρέπει να) έχει γίνει. Προφανέστερα όμως, δεν υπάρχει κοινός τόπος για να προχωρήσει το deal. Και έτσι δημιουργείται ένα πρόβλημα άνευ λόγου και αιτίας για τον Δικέφαλο, προστιθέμενο στα αρκετά ανοιχτά μέτωπα και σαφώς πιο σημαντικά (όπως για παράδειγμα των ανανεώσεων των "τριών", Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας).

Και ίσως, να έχει και τη σημασία του η σημείωση πως η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Έλληνα άσο είναι η ίδια που στο πελατολόγιο της ανήκουν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μια από τις χειμερινές μεταγραφές των "ασπρόμαυρων", ο Σβέριρ Ίνγκασον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πυρηνική έκρηξη: Έλληνας άσος πωλείται με 60 εκατομμύρια - Δεν είναι ο Μανωλάς - Πρώην του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags