Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Πώς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο
| 2019-05-15 12:53:00

Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟ - Επιστροφή-βόμβα - Είναι ηγέτης - Deal με... 2,5 συμβόλαια

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη εξέλιξη στον ΠΑΟ - Επιστροφή-βόμβα - Είναι ηγέτης - Deal με... 2,5 συμβόλαια

Ποιος βγαίνει μπροστά και πώς θα πέσουν οι υπογραφές; Όλα εδώ!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Αυτονόητο πως για την παραμονή, την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα άσου, χρειάζεται υπέρβαση. Υπέρβαση στο "σφιχτό" και απολύτως συγκεκριμενοποιημένο (μέχρι τελευταίου ευρώ…) οικονομικού πλάνου και για την ερχόμενη σεζόν και, προφανώς, τον σχηματισμό βάσει αυτού του μισθολογίου του ρόστερ της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Ο παίκτης σήμερα εισπράττει βάσει του αρχικού του συμβολαίου 310.000 ευρώ. Σημερινό δημοσίευμα της Live Sport κάνει λόγο για επικοινωνία του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου με τον αρχηγό του "τριφυλλιού", στην οποία φέρεται να του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα.

Πέραν της σημειολογίας, που ίσως αυτή να είναι και το σημαντικότερο νέο της εν λόγω είδησης (αν φυσικά επιβεβαιωθεί), πως δηλαδή πρόκειται για την πρώτη ενέργεια, δράση του Αλαφούζου από τη στιγμή που ανακοίνωσε, τον Σεπτέμβριο του 2017 πως αποσύρει την οικονομική του ενίσχυση στην ομάδα. Αυτό άλλαξε τη φετινή σεζόν, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ελληνας επιχειρηματίας είναι "εξαφανισμένος" από την κοινή θέα σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Και σίγουρα, αν έχει προβεί σε μια τέτοια ενέργεια, ίσως να σημαίνει και αλλαγή πλεύσης και δεδομένα πρόκειται για κάτι το αξιοσημείωτο.

Τώρα, το κατά πόσον μπορεί να γίνει πράξη αυτό το "προεδρικό μείνε" στον ποδοσφαιριστή. Αν ισχύουν οι διαρροές από το περιβάλλουν του διεθνoύς χαφ, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ προκειμένου να ανανεώσει. Κοινώς... 2,5 συμβόλαια για τον Παναθηναϊκό της ερχόμενης σεζόν. Κοινώς, διπλάσιο ποσό από το προβλεπόμενο "πλαφόν" των απολαβών των (όποιων) νιόφερτων. Κοινώς ένα ποσό που δεν συνάδει σε καμία απολύτως περίπτωση με το οικονομικό πλαίσιο των "πρασίνων".

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ισχύει αυτό, δεν σκέφτεται τον εαυτό του στο εξωτερικό. Μια χαρά είναι εδώ, ακόμη καλύτερα περνάει, του αρέσει ο ρόλος του που του έχει δώσει ο Παναθηναϊκός (του ηγέτη), ένα όμως είναι αυτό που πρέπει να καταγραφεί και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα: θέλει πλέον ένα συμβόλαιο που να ανταποκρίνεται στη χρησιμότητα και στη σημασία που ο ίδιος έχει στην ομάδα.

Το "μικρή" υπέρβαση από τις 310.000 ευρώ που τώρα εισπράττει, δύσκολα θα του πει κάτι. Και αν δεν μπορεί (και το ξέρει) αυτό το καλό συμβόλαιο να το βρει στο εξωτερικό, τότε -γνωρίζει πλέον- αν το θελήσει, θα μπορέσει να το βρει εντός συνόρων… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερός Γιαννιώτας: Πάει σε top ομάδα μετά την ΑΕΚ - Πέφτουν υπογραφές - Θα τους "κουφάνει" όλους

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags