Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Ναι" του "χάμερ" στον Ολυμπιακό - Έτσι κάνει το "μπαμ"
| 2019-05-17 17:39:00

"Ναι" του "χάμερ" στον Ολυμπιακό - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Δεν τον ζήτησε ο Μαρτίνς - Όλα στη φόρα

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ναι" του "χάμερ" στον Ολυμπιακό - Έτσι κάνει το "μπαμ" - Δεν τον ζήτησε ο Μαρτίνς - Όλα στη φόρα

Τι γίνεται με τον... αμαρτωλό; Ποιος τον φέρνει; Απαντήσεις-φωτιά.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Όπως συνηθίζεται σε κάθε νέο όνομα, το οποίο μάλιστα έχει και βάση ως στόχος, αποκτά τον δικό του, χώρο και χρόνο στα πρωτοσέλιδα και στην ειδησεογραφία. Άλλοτε με υπερβολές, άλλοτε με λογικά άλματα και άλλοτε φυσικά με πράγματα που δεν είναι και τόσο ακριβή.

Τελευταίο "φρούτο" μεταξύ των υποψηφίων στόχων του Ολυμπιακού, ο Ρούμπεν Σεμέδο. Από χθες επισημάναμε πως όντως είναι ένας από αυτούς που οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν πολύ σοβαρά, περιγράψαμε το αγωνιστικό πλαίσιο και την διττή χρησιμότητα του (στόπερ/αμυντικός μέσος), τους ενδοιασμούς που γεννά το γεμάτο παραστρατήματα παρελθόν του, η διάθεση της Βιγιαρεάλ να συζητήσει το οτιδήποτε αφού δεν θεωρεί πως μπορεί να κερδίσει κάτι από τον Πορτογάλο.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο ποδοσφαιριστής δεν αποτελεί εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Μόνο και μόνο επειδή είναι Πορτογάλος και αγωνίζεται στην Πορτογαλία (δανεικός από το "κίτρινο υποβρύχιο") δεν σημαίνει κιόλας πως είναι και πρόταση του τεχνικού του Ολυμπιακού. Το επισημάναμε και χθες, ο μάνατζερ του Σεμέδο, ο Ουλίσες Σάντος, είναι παλιός γνώριμος των "ερυθρόλευκων", ενώ και ο Ελληνας συνεργάτης του, ο Πάνος Γαλαριώτης είναι ένας ατζέντης, η σχέση του οποίου με τον Ολυμπιακό παραμένει σταθερή εδώ και χρόνια.

Η πρόταση τους λοιπόν προφανώς και μεταφέρθηκε στο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρότι δεν είναι 100% πεπεισμένος πως ο Σεμέδο έχει… ξεφύγει από το "αμαρτωλό" παρελθόν του, εν τούτοις έχει ενημερωθεί για το πρόσωπο που δείχνει ο συμπατριώτης του από τον Ιανουάριο και μετά αγωνιζόμενος δανεικός στην Ρίο Αβε και έχει δώσει την έγκριση του για να διερευνηθεί η υπόθεση και τα δεδομένα της.

Επίσης. Σίγουρα, πρόθεση του Σεμέδο, αλλά και των εκπροσώπων του είναι να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο. 14 εκατ. ευρώ κόστισε πριν δύο χρόνια στη Βιγιαρεάλ, διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας ήταν, οπότε λογικό είναι η ποιότητά του να αντιστοιχεί σε σαφώς υψηλότερο επίπεδο από αυτό της Ρίο Αβε ή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν θέλει κιόλας να το συζητήσει καν. Και εδώ, τα πράγματα είναι σαφή: εφόσον προτάθηκε από τον συγκεκριμένο μάνατζερ στον Ολυμπιακό, σημαίνει πως είναι μια περίπτωση που δεν θα "κολλήσει" σε μια ενδεχόμενη απροθυμία του παίκτη. Αν βρεθεί λύση για όλα τα υπόλοιπα, τότε δεν θα υπάρξει θέμα με άρνηση του ποδοσφαιριστή να έρθει στον Ολυμπιακό.

Μια απαραίτητη υποσημείωση όμως: τη δεδομένη στιγμή, όντως, δεν είναι προτεραιότητα του Σεμέδο το ελληνικό πρωτάθλημα. Οντως πρόθεση του είναι να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό όμως από το τι μπορεί να γίνει πράξη έχει απόσταση. Αν λοιπόν "καεί" οποιαδήποτε άλλη, γοητευτική για τον ίδιο, εναλλακτική, τότε, το ελληνικό πρωτάθλημα (και ειδικά ο Ολυμπιακός…) δεν θα τον "χαλάσει". 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ στον Ολυμπιακό - Χάθηκε ο κορυφαίος στόχος για το καλοκαίρι - Υπογράφει σε άλλη ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags