Facebook Pixel Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Αναποφάσιστος για το μέλλον του - Επαφή με ΑΕΚ - Στον Ολυμπιακό και... τσάμπα
| 2019-05-17 20:55:00

Τρελαίνει κόσμο ο Μιλόγεβιτς - Του "τα σκάνε" - Επαφή για ΑΕΚ - Στον Ολυμπιακό και... τσάμπα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελαίνει κόσμο ο Μιλόγεβιτς - Του "τα σκάνε" - Επαφή για ΑΕΚ - Στον Ολυμπιακό και... τσάμπα

"Όργια" από τον Σέρβο. Χτυπάει 2 "μύρια". Γυρίζει Ελλάδα;

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Δύο στα δύο. Σε τίτλους, σε αναδείξεις σε κορυφαίο τεχνικό στη Σερβία. Εβαλε τον Ερυθρό Αστέρα ύστερα από… δεκαετίες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζοντας (οικονομικά) το άμεσο μέλλον του συλλόγου. Όχι πως… χαλάστηκε και ο ίδιος. Εφτιαξε ακόμη περισσότερο το όνομα του, ύστερα από την εξαιρετική παρουσία του στον πάγκο του Πανιωνίου και μοιραία, όντας ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς το σκέφτεται.

Και το σκέφτεται καλά, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνει και αν θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Σερβίας ή θα επιδιώξει άλλους δρόμους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Καλό το συμβόλαιο που έχει στον Αστέρα (κάτι περισσότερα από 500.000 ευρώ «καθαρά»), αλλά σίγουρα, με αυτές του τις επιτυχίες, μπορεί να τις εξαργυρώσει με τουλάχιστον τετραπλάσιο σε αγορές που δίνουν τέτοια χρήματα (Κίνα, αραβική χερσόνησος).

Οσο για την επιστροφή του στην Ελλάδα που κατά καιρούς τον συνδέουμε, ξεχνώντας που μπορεί να παίξει «μπάλα» ο Σέρβος προπονητής; Πρώτον, πέραν μιας προσέγγισης, πριν κάποιες εβδομάδες τελείως θεωρητικής και τελείως φιλολογικής που έγινε από άνθρωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό της ΑΕΚ, δεν έχει υπάρξει τίποτα περισσότερο.

Και δύσκολα θα υπάρξει, αφού το κασέ πλέον του Μιλόγεβιτς, ξεφεύγει αρκετά. Αν και ο Σέρβος, ομολογουμένως, για μια ομάδα, συγκεκριμένη, του big-4 θα έρχονταν και… τσάμπα (που λέει ο λόγος). Τι να κάνουμε όμως, ο Ολυμπιακός έχει (καλό) προπονητή στον πάγκο του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags