Facebook Pixel Ολυμπιακός: Υπάρχει συμφωνία με Σεμέδο - Τι απομένει για το τελικό deal
| 2019-05-19 23:52:00

Οριστικό: Έκλεισε το "τέρας" στο λιμάνι - ΟΚ Μαρτίνς - Υπάρχει συμφωνία - Μόνο αυτό απομένει

του Παναγιώτη Νικολάου
Οριστικό: Έκλεισε το "τέρας" στο λιμάνι - ΟΚ Μαρτίνς - Υπάρχει συμφωνία - Μόνο αυτό απομένει

Πέφτουν οι υπογραφές. Τι προβλέπει το deal. Ραγδαίες εξελίξεις.

Ολυμπιακός: Δικαίως είναι το πρόσωπο των ημερών. Στον Ρούμπεν Σεμέδο έχει καταλήξει ο Ολυμπιακός για την κάλυψη της μίας από τις δύο θέσεις των στόπερ που αναζητά. Και αφού ύστερα από εντατική έρευνα κάμφθηκαν οι όποιες ανησυχίες (εύλογα) δημιουργούσε το ταραχώδες παρελθόν και ο βίος του Πορτογάλου άσου, τα πάντα μπήκαν σε κίνηση.

Ο sportdog, από την πρώτη στιγμή της διαρροής του ονόματος του 26χρονου κεντρικού αμυντικού, σας ενημέρωσε για όλα τα δεδομένα. Για τον ανοιχτό και εξαιρετικό δίαυλο που έχει ο Ολυμπιακός με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή,  για την πρόθεση της Βιγιαρεάλ να μην τον κρατήσει στο ρόστερ της, επιδιώκοντας να συνεχίσει τους δανεισμούς τους, αυτή τη φορά όμως με λίγο καλύτερους όρους (option αγοράς δηλαδή) σε σχέση με τους δύο της τρέχουσας σεζόν (Ουέσκα, Ρίο Αβε).

Το μόνο που ήταν «εκκρεμές» ήταν το τι σκέφτεται ο ίδιος ο Σεμέδο. Αυτός όμως ήταν από τους… πρώτους που ψήφιζε «δαγκωτό» Ολυμπιακό και deal. Και έτσι, τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί αρκετά για τους «ερυθρόλευκους»: δεν υπάρχει κανείς στο club που δεν θέλει, πλέον, το deal. Ο Μαρτίνς ήταν όντως αυτός που πήρε πάνω του τη διαδικασία τόσο του τσεκαρίσματος της κατάστασης του Σεμέδο όσο και να τον πείσει (δεν του πήρε πολύ).

Με τη Βιγιαρεάλ, οι επαφές έχουν αρχίσει πάνω από δύο εβδομάδες. Ουσιαστικές επαφές που έχουν… καταλήξει σε συγκεκριμένη μορφή συμφωνίας και νούμερα. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως δεν μιλάμε για αγορά του Σεμέδο. Το deal θα προβλέπει δανεισμό και (πιθανότατα, δεν έχει «κλειδώσει» ακόμη) option αγοράς του Πορτογάλου εκ μέρους του Ολυμπιακού.  Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν δεν μπει τελικά option, ο δανεισμός να είναι διετής (κρατήστε το αυτό).

Η συμφωνία λοιπόν είναι φιξαρισμένη. Απαντες τη θέλουν, με το μόνο που πρακτικά να απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια εκκρεμή ακόμη θέματα αναφορικά με τις απολαβές του Πορτογάλου στόπερ, αλλά και τα… διαδικαστικά που υπάρχουν σε κάθε μεταγραφή. Σε καμία περίπτωση όμως, όλα αυτά δεν είναι ικανά να τη χαλάσουν και εκτός συγκλονιστικού πραγματικά απροόπτου ο Σεμέδο απέχει ελάχιστα από το να γίνει (και με τη βούλα…) παίκτης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags