Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - Κλείνει μεταγραφάρα - Top όνομα στο προσκήνιο - Πάει ΑΕΚ ή Ολυμπιακό;
| 2019-05-20 20:51:00

Άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - Κλείνει μεταγραφάρα - Top όνομα στο προσκήνιο - Πάει ΑΕΚ ή Ολυμπιακό;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άφιξη-φωτιά στην Ελλάδα - Κλείνει μεταγραφάρα - Top όνομα στο προσκήνιο - Πάει ΑΕΚ ή Ολυμπιακό;

Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι. Ποιοι εμπλέκονται. Σκάει "μπαμ"!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μέρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής μεταγραφικής καθημερινότητας τα τελευταία χρόνια η Λας Πάλμας. Και όπως φαίνεται, οι νησιώτες δεν λένε να… φύγουν. Κυρίαρχο στο πρώτο αυτό κομμάτι του φετινού παζαριού ο Ματέο Γκαρσία.

Η πρόταση που έχει καταθέσει για τον Αργεντινό ο Αρης,  το κατά καιρούς ενδιαφέρον και οι ερωτήσεις που κατέθεσαν όλοι οι «μεγάλοι» της Superleague, παράγοντες που συνέβαλλαν στο να διατηρείται στα ψηλά ο 23χρονος εξτρέμ.

Η φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε τον Ολυμπιακό να επιχειρεί νέο «μπάσιμο» για τον Γκαρσία, ενισχύθηκε από τα όσα, σήμερα, είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν αξιωματούχο του ισπανικού συλλόγου να βρίσκεται στην Αθήνα. Αυτός, επιβεβαιώθηκε πως είναι ο αλλοτινός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Εύλογα το μυαλό όλων πήγε στον Γκαρσία, ωστόσο δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ ξεκαθάριζαν αφενός πως η ομάδα του δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Αρη, αφετέρου πως ο Αργεντινός έχει ήδη πωληθεί και παρότι δεν αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, τόνισε πως αυτό δεν θα γίνει στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ακόμη και αν ισχύουν οι δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, αυτό δεν σημαίνει πως… σταματάει η εμπλοκή της Λας Πάλμας με τα της Ελλάδας. Γνωστό εδώ και μέρες το ενδιαφέρον του Μανόλο Χιμένεθ για τον Μαϊκέλ Μέσα, τον 28χρονο χαφ των νησιωτών, πάγιο από την άλλη πλευρά το ενδιαφέρον και η προσπάθεια της ΑΕΚ να κάνει δικό της, ξανά, τον Σέρχιο Αραούχο, για τον οποίο φυσικά υπάρχουν ματιές και (έστω διακριτική) παρακολούθησε από Ολυμπιακό μεριά.

Και σίγουρα, ταξίδι αξιωματούχου της Λας Πάλμας, πόσο μάλλον του Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα, δεν μπορεί παρά να μην ανάψει φωτιές. Είπαμε άλλωστε, για τη Λας Πάλμας μιλάμε, την ομάδα δηλαδή με τη συνεπέστερη μεταγραφική παρουσία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags