Facebook Pixel Φερνάντο Βαρέλα: Αδιανόητο "θρίλερ" στον ΠΑΟΚ - Φορτώνει" ο Σαββίδης
| 2019-05-21 11:53:00

Αδιανόητο "θρίλερ" στον ΠΑΟΚ - "Στον αέρα" top όνομα - "Φορτώνει" ο Σαββίδης - "Άφωνοι" οι οπαδοί

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αδιανόητο "θρίλερ" στον ΠΑΟΚ - "Στον αέρα" top όνομα - "Φορτώνει" ο Σαββίδης - "Άφωνοι" οι οπαδοί

Όλοι με κομμένη την ανάσα στην Τούμπα. Του παίρνουν το "κεφάλι";

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Μέρες... Βαρέλα στην Τούμπα. Για την ακρίβεια, και αυτές που διανύουμε είναι μέρες Βαρέλα στη Θεσσαλονίκη. Από την περασμένη εβδομάδα, το sportdog ενημέρωσε πως η τρέχουσα θα ήταν και η καταλυτικότερη στο σίριαλ της παραμονής ή όχι του Αφρικανού στόπερ στο δυναμικό των νταμπλούχων.

Σημερινό δημοσίευμα της Live Sport κάνει λόγο για τελεσίγραφο που έχει επιδοθεί στον παίκτη από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση και του ζητάει απάντηση στην πρόταση που του έχει κατατεθεί ως και αύριο. Σε περίπτωση μη απάντησης, τότε οι δρόμοι των δύο πλευρών, χωρίζουν οριστικά.

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, τέτοιο τελεσίγραφο δεν υφίσταται. Και αυτό γιατί είναι... ενεργό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ο Δικέφαλος έκανε ακόμη ένα βήμα πίσω, "βελτιώνοντας" τους όρους της πρότασης που έχει καταθέσει στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Προσοχή: δεν κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση. Απλώς, βελτίωσε τους όρους της τελευταίας που ήταν -για παράδειγμα η καταβολή της εφορίας...- ένα από δύο "αγκάθια" στο να πει ο ποδοσφαιριστής το "ναι".

Το δεύτερο "αγκάθι", όπως κατ’ επανάληψη έχει τονιστεί είχε να κάνει με την προμήθεια που αξίωνε ο ατζέντης του Φερνάντο Βαρέλα. Κάτι που στον ΠΑΟΚ, εσχάτως, είναι... δυσανεκτικοί στο να αποδέχονται, αφού πέραν των νόμιμων και των προβλεπόμενων, δύσκολα "ανοίγονται", προσφέροντας έξτρα χρήματα.

Το θέμα θα μπορούσε να είχε... λυθεί, αν ο παίκτης επέλεγε να μην επιμείνει στην ικανοποίηση του ατζέντη του και υπέγραφε μόνος του, αφού η πρόταση (τουλάχιστον σε προφορικό επίπεδο, τα προβλήματα ξεκινούσαν όταν αυτή αποτυπώνονταν γραπτώς…) του έκανε. 

Όπως και να 'χει, είναι πλέον σαφές πως μετράμε αντίστροφα. Ο Δικέφαλος, έχει διαμηνύσει στον έμπειρο άσο πως δεν πρόκειται να βελτιώσει άλλο την προσφορά του, περιμένει τον μάνατζέρ του στη Θεσσαλονίκη (χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει δεδομένη άφιξή του…) και είναι αποκλειστικά πλέον αφενός στο χέρι του ίδιου του παίκτη, αφετέρου και στα επίπεδα... υπομονής (ή και ανοχής…) της πλευράς των νταμπλούχων για το πόσο ακόμη θα περιμένουν μια οριστική απάντηση από τον Αφρικανό στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags