Facebook Pixel ΟΦΗ – Πλατανιάς: Παρέμειναν στη Superleague οι γηπεδούχοι με νίκη "θρίλερ" (3-2)
| 2019-05-22 21:00:00

Επική παραμονή του ΟΦΗ - "Ξέρανε" τον Πλατανιά με απίθανη γκολάρα στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Επική παραμονή του ΟΦΗ - "Ξέρανε" τον Πλατανιά με απίθανη γκολάρα στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ναμπί έκανε το... θαύμα του (3-2) στο πιο τρελό ματς της χρονιάς!

ΟΦΗ – Πλατανιάς: Οι γηπεδούχοι έριξαν… βόμβα στις καθυστερήσεις, καθώς πήραν νίκη «θρίλερ» με 3-2 χάρη σε απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Ναμπί στο 95’ και παρέμειναν στη Superleague!

Το ντέρμπι της Κρήτης ήταν από τα πλέον επεισοδιακά της σεζόν και τα είχε… όλα, με διαιτητικά λάθη του Γιώργου Κομίνη, δύο αποβολές και το φινάλε της… δεκαετίας!

Το ματς

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά από πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 9’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι… φάντασμα. Στο 9’ ο Σασί μπήκε στην περιοχή, ο Ποζατζίδης του έκλεψε καθαρά την μπάλα, όμως ο ρέφερι Κομίνης είδε πέναλτι!

Εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων, ο Κομίνης δεν άλλαξε την απόφασή του. Ο Νέιρα ευστόχησε στην εκτέλεση και έκανε το 1-0 στο 11’.

Τα δεδομένα άλλαξαν στο 43’, όταν ο Πλατανιάς ισοφάρισε με πολύ ωραίο του Τσαμούρη και πήγε στα αποδυτήρια για τη λήξη του ημιχρόνου έχοντας προβάδισμα ανόδου στη Superleague.

Ο Πλατανιάς έχει μια-δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πίεσε και βρήκε το γκολ. Στο 69’ ο Γιακουμάκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας κι «έγραψε» το 2-1 με κοντινό πλασέ. Ωστόσο, ο Κρητικός φορ πανηγύρισε έξαλλα και η κίνησή του να βγάλει τη φανέλα του ανάγκασε τον Κομίνη να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας του γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο!

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 75’. Ο Μπιανκόνι έσπρωξε τον Παπάζογλου εκτός φάσης και ήταν έξαλλος με τον παίκτη του ΟΦΗ, ο οποίος έπεσε με υποερβολικό τρόπο στο έδαφος. Ο Κομίνης δεν πείστηκε από τις διαμαρτυρίες του Μπιανκόνι, του έδειξε δεύτερη κίτρινη και ο Πλατανιάς έμεινε επίσης με δέκα παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πολύ σοβαρά την αντίπαλη εστία. «Προειδοποίησαν» με τεράστια χαμένη ευκαιρία του Λουκίνα προ κενής εστίας στο 81’, όμως δέκα λεπτά αργότερα «πάγωσαν» το Γεντί Κουλέ. Ο Παπανικολάου εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα και με δεξί πλασέ ισοφάρισε σε 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του.

Ο ΟΦΗ λυτρώθηκε από τον Ναμπί στο 95’ και… έκλεψε το εισιτήριο για τη Superleague. Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πολύ πλάγια θέση, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο γκολκίπερ. Η μπάλα πέρασε μέσα από το τείχος και κάπως έτσι γράφτηκε το τελικό 3-2 και ο τρελός επίλογος μιας αναμέτρησης που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια!

Συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν, Παπάζογλου, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ (59’ Ναμπί), Βαζ, Νέιρα, Φερέιρα (59’ Ντίνας), Σάσι (46’ Γιακουμάκης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμουρης, Ρουσσάκης (77’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κορτσαμ, Ουες, Ποζατζιδης (73’ Λουκίνας), Μποσετι (88’ Γκατσολάρι), Καραγκουνης, Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκονι

ΠΑΤΑ ΤΟ:

Το 1-0 του ΟΦΗ με τον Νέιρα

Το 1-1 του Πλατανιά με τον Τσαμούρη

Το 2-1 του ΟΦΗ με τον Γιακουμάκη

Το 2-2 του Πλατανιά με τον Παπανικολάου

Το 3-2 του ΟΦΗ με τον Ναμπί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags